Lingon om.....

Magiska sommarkvällar

Precis inkommen efter en kvällspromenad och magiska pastellfärger, mjuk värme och nästan tropisk natt här nere. Nästan 20 grader ute fastän klockan är sen.

Jag och grannen gillar att röra på oss på kvällarna och vi spanande på gamla fina villor och gömda trädgårdar. Människor sitter ute så sent när det är varmt och man hör ett svagt mummel och ett par ord när vi passerar. Äppelträd som börjar bli tunga i grenarna, en och annan kaprifol och en katt på jägarstråt.

Sakta vi gå genom stan.

Oj vilken dag det varit med bad i havet och sol på nästippen. Jag är bara så nöjd och glad. Dagen kunde bara fått gå lite lite långsammare. Eller möjligtvis gå i repris så snart som möjligt. Jag har badat i havet.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *