Lingon om.....

Varmt, härligt och en smula jordigt

Idag kom värmeböljan tillbaka, hurra! Eller vi kan säga kvalmebölja nästan fast jag tänker absolut inte klaga på vädret.

Bilden är från ett växthusbesök idag där jag jagade efter en stor kruka.

En visningsträdgård var uppbyggd med skyltar på alla växter, allt för att ge inspiration till trädgårdsgalningar som jag. 🙂

Vad jag kom hem med?

En styck stor kruka att odla ros i. Jag hade tänkt att gräva i det här hörnet och ha en snygg klätterros vid väggen men just nu så orkar jag inte så det får bli en kruka i stället. Den är i plast och lite isolerad mot uvstrålning. Wish me luck.

Lycklig med lite skit på fingrarna och plötsligt så har en del av första semesterveckan rasslat iväg?

Jag ser lite dåligt på ena ögat just nu så det ställer till det när det kommer till datorskärmar och teve. Ja, allting egentligen för världen är suddig och lite snurrig för hjärnan. Inget farligt men jag blir trött och har svårt att fokusera och sitter inte så mycket framför datorburken. Lättare att vara i rörelse och få flacka runt med blicken konstigt nog. Eller att sova. 🙂 Om några dagar har jag nog vant mig lite mer så då går det bättre.

Sånt är livet. ♥

Fuchsia. En sån märkligt härligt blomma det är?

Må så gott därute, ses i mon! ♥

No Comments

 • Fiona

  Vilket mysigt ställe du varit på! Jag ska också ut och shopsa blommor och en nedrans massa jord:)
  Så dumt att ögat tramsar sig, hoppas att det rättar till sig snart och av sig själv.
  Kramar

 • Annelie

  Blommor förgyller livet. Vare sig man ser halvdåligt eller inte, lovar!! Här känns det fingrarna o tror det fungerar rätt så bra. Ogräset har däremot stora problem med, har dock bestämt mig så drar jag igång även där. Blir ju inte så snyggt kanske men jag försöker på min lilla på pall. Lite lustigt, vi har ganska mycket i trädgården du vet. Ändå kan vi sitta o fundera om den hörnan vore bra till nåt, tja du hör..nördar är vårar förnam. Å du vattenpistolen kommer du nog inte ångra..
  Natti o kram,
  Annelie

  • Lingon

   Sitta på en pall är inte dumt, jag har en söt lite blå träpall som hängt med länge länge…
   Skönt att du är ute och fixar lite i trädgården och får sol och ljus.
   Kramar!

  • Lingon

   Tack det ska jag vara…tyvärr inget jag kan påverka själv utan det tar ett par månader i bästa fall för att läka. Men men….det kan ju gå fortare? 🙂
   Kramis!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *