Lingon om.....

Övertid

DSC_0089

Hoppsan då? För många timmars jobb och för lite fritid. I morgon hade jag planerat strandpremiär men det kanske får vänta tills kvällen. Har ni premiärbadat än? Jag planerar att vassrugga, ha strandklänning och njuta sommaren. Men det ska badas….

…och ni som bor i Skåne…. Var är era favoritbadplatser? Jag vill gärna veta. Själv gillar jag Råbocka i Ängelholm och så Kämpinge. På östsidan Stenshuvud men där är vattnet så kallt. Brrr.

Kramar och trevlig kväll!

6 Comments

 • Vikkan

  Premiärdoppet får vänta, jag är värsta badkrukan numera. Älskade att bada när jag var yngre såklart och ville aldrig gå upp, trots att läpparna var blåfrusna.

  Jag vill ha minst 22 grader i vattnet innan jag går i. 😉

  Kram Vikkan

 • Fiona

  Jag har inte heller hunnit med stranden. Jag har alltid haft en kärlek till Lomma beach. Fint att bada, kiosk och toalett. Avståndet är också lockande, det går ju att cykla dit:)
  Annars är det ju Falsterbo fast dit orkar jag inte ta mig så ofta. På Österlen är ju Haväng min absoluta pärla men även Riggeleje och Knäbäckshusen (sistnämnda som en strand i Thailand:))
  Lycka till med badandet!
  Kramar

 • Emschen

  Hade det inte varit för att jag glömde bikinin hemma när vi åkte till Osby på nationaldagshelgen så hade jag haft badat men bara i en insjö. Nu till midsommar ska vi till havet och denna gången ska jag banne mig inte glömma bikinin!!!

  Min absoluta favoritstrand i Skåne är Klitterhus i Ängelholm särskilt på kvällen när stranden nästen är helt folktom och jag kan njuta av solnedgången. *suckar djupt av längtan*
  Annars älskar jag stranden i Ystad från YSB och så långt bort du kan komma ja ända ner till stenshuvud blir det väl. Jag ÄLSKAR Ystad!
  I Åhus vill jag bada vid Äspet, inte Täppet för där är för mycket liv med alla aktiviteter och campingen som finns där.
  I Malmö tycker jag inte om att bada alls.

  Ha en fin dag!
  Kram

 • Hilde

  Här har det inte badats än, men kanske snart. Vi har problem med parasiter från änder i våra småsjöar, och flera dagar med parasiter under huden lockar inte så mycket. Dock vet jag inte om parasiten kommit än detta året.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *