Lingon om.....

Confessions of a ….

20130616-124447.jpgJag erkänner. 🙂 Jag ligger inte på soffan och småmyser eller parar i hop strumpor som jag kanske borde. För rycker det i reanerven så gör det och shoppingtanten har tagit över nervsystemet för stunden som styr kosan mot Köpenhamn och dårskap.

20130616-124735.jpgJag bara måste kolla efter en dröm och sen tänker jag släppa taget om kläder för ett långt tag framöver. Något mer jag måste är att fika ett wienerbröd.

🙂

Bekännelser från en toka

7 Comments

 • Helena

  Åh så sugen jag blir med! Har hållit span på en drömklänning till bra pris, men inte lyckats… Nu har jag fått nys om att den kan finnas i Malmö och där var jag ju igår utan att kolla grrrrr…
  Lycka till med din shopping och jag hoppas du hittar det du söker!
  Kramar

 • Nena

  Vad mysigt! Och kul! Och härligt! Och hoppas du hittar det du söker! Jag har en reagrej på väg hem, sen tror jag att jag ska dra streck för den här kollektionen – trots att jag inte alls köpt en massa saker jag trodde jag skulle vilja köpa!
  Kram

 • Angelin

  Ååå.. Den T-skjorten var fin!! Uff ja… Det er fristende å gjøre noen rea-klikk, men jeg prøver å spare pengene til noe annet:)
  klem

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *