Lingon om.....

På en regnig kontinent

20130523-171216.jpgDagen så långt med färjetur Rödby/Puttgarden och parfymsniffande. Remouladsås och rödspätta och ankomst till ett regnigt Hamburg där ett gäng unga kulturstuderande från Malmö virrar omkring i grupp. Med diverse stopp för öldrickning och liknande.

20130523-171528.jpgJag har för tillfället tagit min flykt till hotellrummet och vilar fötterna och lyssnar på nyheter som nämner lågtryck och regn och till och med kravallerna i Husby. Jag säger bara…. Har ni inte sett Baywatch dubbat till tyska så har ni missat något.. 🙂

Övrigt då? Mollyshopping i Hamburg är inte så lätt att hitta, jag försökte förra gången jag var här med hjälp av karta och gps och hittade en liten liten butik som sålde hårdvalutan och lite NoaNoa och Cream. Ett Vapiano finns också i närheten av Hauptbahnhof men ikväll ska vi äta lite mer klassiskt italienskt med dukar på bordet.

Egentligen ladies…ska jag erkänna att jag har ganska tråkigt här. Men jag räknar med att kvällen ska lyfta den sociala gruppkompetensen en smula om inte med hjälp av mat och dryck. 🙂

Hälsningar från Hamburg!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *