Menu
Lingon om.....

Cherry berry och så 14 små djävlar

Men innan vi går till smådjävlarna så måste jag tipsa om dagens köp, en trälåda med sex kryddväxter på konsum för 99 kr. Såg att Helena också slagit till och som man säger…great minds think alike. 🙂 Stora fina plantor var det dessutom så jag är supernöjd.

Jo. Efter min tur i vitsippeskogen så har jag plockat hela 14 fästingar på mig idag. 14? Usch, fy och blä och jag måste nog duscha en gång till och borsta kroppen än en gång. Jag låg ner kanske en minut på ena sidan när jag fotograferade. Varför finns dom liksom?

Till sist en finbild på mig själv. Det blommar alldeles för fort nu. Kan vi inte bromsa lite lite….tycker jag.

Det gäller att vara utomhus så mycket som möjligt tror jag?

Och med det säger jag trevlig kväll och hoppar in i duschen med en skurborste. 🙂

17 Comments

 • Hilde
  9 maj, 2013 at 21:13

  Men 14 av de där krypen? Vackra bilder! Det ser ut som ni haft godväder, här har det regnat..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 maj, 2013 at 21:44

   Numera 15, uschia.
   Vädret är superfint och varmt men lite ostadigt. Så länge det är varmt gör det mig ingenting alls.
   kram

   Reply
 • Helena
  9 maj, 2013 at 21:14

  Visst var det ett bra köp? 🙂 Och efter en lång diskussion med syster har jag nu koll på vad jag köpt!
  Fy för fästingar! Jag trodde inte de redan dykt upp. Stackare dig! Det är ju hemskt om de får ett ordentligt tag och börjar växa…
  Fina bilder på träden och dig! I morgon åker jag till Stockholm och kommer att bege mig omgående till Kungsträdgården för att njuta av blomningen där 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   9 maj, 2013 at 21:45

   Åh, ta några bilder från Kungsan. 🙂
   Kramar!

   Reply
 • Linda G
  9 maj, 2013 at 21:27

  Fina bilder! Och fy fan för fästingar! Djävulens påfund! Lille V fick borrelia förrförra året. I november när man tror att dom äcklena ska ha dött! Burr! Kram

  Reply
  • Lingon
   9 maj, 2013 at 21:46

   ja, usch jag minns det. I november liksom?
   Kramar och hoppas att dagen varit fin.

   Reply
 • Vikkan
  9 maj, 2013 at 21:31

  Uuuäck, för fästingar. Jag har dock aldrig blivit biten av en *peppar, peppar, ta i trä* (Tar ett stadigt tag i köksbordet) 😉 Men det är nog min största fobi, just de små äckliga krypen. Någon mening måste de ju ha i det stora universum eftersom de finns, men ändå.

  Håller med om att det blommar alldeles för fort och att dagarna går galet fort. Man hinner knappt med i svängarna och jag som är gravid med 4:e barnet har knappt hunnit reflektera över det faktum att i september bli jag 4 barns mor. Men det ska nog ordna sig. 🙂

  Kram Vikkan

  Reply
  • Lingon
   9 maj, 2013 at 21:46

   tydligen ska de inte ha någon funktion alls i naturen. Har jag hört. 🙂
   Klart det ordnar sig och snart är fyran här ska du se. Wow säger jag.
   Kram

   Reply
 • Fröken Abbe
  9 maj, 2013 at 21:32

  Vilka vackra bilder!
  Jag är ganska sugen på den där firestartern, både klänningen och blusen. Hur är den i storlek? Ska jag ta min vanligaste storlek?
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 maj, 2013 at 21:47

   Tack! jag tycker att klänningen är stor i storlek, jag har en trea och hade nog hellre haft en tvåa. Men det beror ju på det där.
   kram!

   Reply
 • Fiona
  9 maj, 2013 at 22:03

  Så fiiina bilder på dig, blommorna och firestartern!
  Blärk för fästingar, jag funderar skarpt på att vaccinera hela familjen…
  Du kanske kan ha ett sånt där halsband som man har på hundar fast runt benet när du skuttar runt i skogen?!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   9 maj, 2013 at 22:08

   tack! Ja, hihi. Just nu tänker jag att jag ska aldrig mer gå i skogen. Eller lägga mig ner på marken i allafall. Mummel. Hittade just nr 15. Jag tänker nog vaccinera mig..
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Oslotigern
  9 maj, 2013 at 22:21

  Brrr, obehagliga de där små krypen! Men du väger upp för det; ser ut som en körsbärsblomma hela du! 🙂

  Kram kram

  Reply
 • Anna Margareta
  9 maj, 2013 at 22:34

  Men då måste jag nog svänga inom konsum imorgon för det var en himla bra deal. Och du, 14! fästingar. Fy fasiken.

  Reply
 • solid
  9 maj, 2013 at 23:00

  Hej!
  Finfint kryddköp av er idag.
  Jag har funderat på det där med fästingar ( tycker för övrigt att jag ibland är lik en, fet kropp och litet huvud)
  Var i näringskedjan kommer de in, vilka lever på fästingar egentligen? eller är det så att de är längst upp i själva näringskedjan? Ja så fungerar min hjärna ibland.

  Kramar

  Reply
 • Anne
  10 maj, 2013 at 11:11

  Såååå fina bilder på dig! Får nog kolla på mitt stora konsum för den där lådan ser spännande ut
  Kram

  Reply
 • Sofia
  10 maj, 2013 at 11:43

  Fantastiskt vakra finbilder på dig och trädet! Fästingar är ett otyg tänker varje år att man skulle vaccinera sig men det blir inte av. Kryddlådan känns som ett kap! Jag brukar plantera om dom i stora lerkrukor och förvånansvärt många tar upp sig och växer till även av de där spretiga plastpackade som jämt finns i matbutiken! Förra året ställde jag in en massa kryddor med pelargonerna i källaren och de ser hur fina ut som helst! Därav behöver jag nog inte leta upp konsum lådan – fast lite sugen är jag! Kram

  Reply

Leave a Reply