Lingon om.....

queen of pop & en outfit

Well, på listan över onödiga saker ni inte visste om mig så är det att jag är popcornskung! Men jag har inte gjort några på flera år för det är liksom en av mina 12 dödssynder att börja poppa popcorn på kvällarna. Idag tyckte jag det var dags för ett litet återfall och visst satt känslan i.

Om ni vill veta hur man gör perfekta popcorn i kastrull är det bara att hojta. Micropop är inte gott. 🙂 Något hybris här.

De mörkröda pelargonerna som jag letat efter dök upp i Lund på Lillafiskaregatans Trädgårdsbutik. De är betydligt mörkare än på bilden och har sammetskanter som drar lite åt svart. Årets pelargon som heter Tango såldes också där men den imponerade inte så värst på mig. Kanske det inte var det finaste exemplaret så jag ska inte döma på förhand. Vi får se. 🙂

Så var jag nyss ute och tog en bild på mig själv och frös en smula. Vi har kallt på nätterna och frostgrader men så är det underbart väder dagtid. Ett härligt högtryck med blå himmel och sol och jag hoppas det håller sig till helgen.

Och med det säger jag hej för ikväll, kramar L

11 Comments

 • solid

  Popcorn som är det bästa och poppas ska de i kastrull, håller fullständigt med dig.
  Popcorn och the är nog bland det bästa jag vet. Här gick det så långt så att min ömma moder sa att jag hade ett utseende som ett popcorn.
  Kram från Eva

 • Hilde

  Jag hoppas verkligen jag får prova dina popcorn någon gång:) och där har du ju den som hamnade på min lista. Snygg som attan!
  Kram

 • Lingon

  Härligt att höra att det finns fler popcornälskare där ute. 🙂 Gissa om jag är törstig nu?
  Kramar och trevlig kväll

 • Under mina lockar

  Popcorn är underskattat! Hur gott som helst! Mycket roligare och billigare att göra i kastrull dessutom. Kommer ihåg när man gick på scouterna och var på läger. Då poppades stooora kastrullen med en massa popcorn!!! 🙂 Kram kram

 • Linda G

  Här käkas gärna micropopcorn;) Fast jag har ju ingen micro efter flytten. Men vi håller på att förgås utan en sån, lär väl investera i en……Kram!

 • Fru Sederblad

  Jag som trodde det var jag som var popcornsexperten??? För jag är j-ligt bra på just att poppa popcorn. Och äta dem. Flera gånger i veckan. Ofta som kvällsmat ;-)…

 • Josanne

  Jag anmäler mig till popkornkurs på stört! Bästa kursen jag hört om på evigheter ju… Tokälskar att äta dem, värdelös på att göra dem… KramKram!

 • Nina

  HOJJJT!! Hur gör man perfekta popcorn i kastrull, berätta..genast 😉
  har två döttrar som älskar popcorn och jag vill ju såklart ge dom det bästa 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *