Menu
Lingon om.....

queen of pop & en outfit

Well, på listan över onödiga saker ni inte visste om mig så är det att jag är popcornskung! Men jag har inte gjort några på flera år för det är liksom en av mina 12 dödssynder att börja poppa popcorn på kvällarna. Idag tyckte jag det var dags för ett litet återfall och visst satt känslan i.

Om ni vill veta hur man gör perfekta popcorn i kastrull är det bara att hojta. Micropop är inte gott. 🙂 Något hybris här.

De mörkröda pelargonerna som jag letat efter dök upp i Lund på Lillafiskaregatans Trädgårdsbutik. De är betydligt mörkare än på bilden och har sammetskanter som drar lite åt svart. Årets pelargon som heter Tango såldes också där men den imponerade inte så värst på mig. Kanske det inte var det finaste exemplaret så jag ska inte döma på förhand. Vi får se. 🙂

Så var jag nyss ute och tog en bild på mig själv och frös en smula. Vi har kallt på nätterna och frostgrader men så är det underbart väder dagtid. Ett härligt högtryck med blå himmel och sol och jag hoppas det håller sig till helgen.

Och med det säger jag hej för ikväll, kramar L

11 Comments

 • Fröken Abbe
  2 maj, 2013 at 20:31

  Vad somrig du var idag! Åh, jag älskar popcorn men poppar aldrig i kastrull. De får gärna vara en dag gamla och lite sega.
  Kram

  Reply
 • solid
  2 maj, 2013 at 20:31

  Popcorn som är det bästa och poppas ska de i kastrull, håller fullständigt med dig.
  Popcorn och the är nog bland det bästa jag vet. Här gick det så långt så att min ömma moder sa att jag hade ett utseende som ett popcorn.
  Kram från Eva

  Reply
 • Hilde
  2 maj, 2013 at 20:51

  Jag hoppas verkligen jag får prova dina popcorn någon gång:) och där har du ju den som hamnade på min lista. Snygg som attan!
  Kram

  Reply
 • Anne
  2 maj, 2013 at 20:54

  Så fin du är 🙂 det där var en ny talang – kanske får du bevisa dig i juli!
  Massa kram

  Reply
 • Lingon
  2 maj, 2013 at 21:00

  Härligt att höra att det finns fler popcornälskare där ute. 🙂 Gissa om jag är törstig nu?
  Kramar och trevlig kväll

  Reply
 • Under mina lockar
  2 maj, 2013 at 21:10

  Popcorn är underskattat! Hur gott som helst! Mycket roligare och billigare att göra i kastrull dessutom. Kommer ihåg när man gick på scouterna och var på läger. Då poppades stooora kastrullen med en massa popcorn!!! 🙂 Kram kram

  Reply
 • Linda G
  2 maj, 2013 at 21:13

  Här käkas gärna micropopcorn;) Fast jag har ju ingen micro efter flytten. Men vi håller på att förgås utan en sån, lär väl investera i en……Kram!

  Reply
 • Fru Sederblad
  2 maj, 2013 at 21:18

  Jag som trodde det var jag som var popcornsexperten??? För jag är j-ligt bra på just att poppa popcorn. Och äta dem. Flera gånger i veckan. Ofta som kvällsmat ;-)…

  Reply
 • Josanne
  2 maj, 2013 at 21:40

  Jag anmäler mig till popkornkurs på stört! Bästa kursen jag hört om på evigheter ju… Tokälskar att äta dem, värdelös på att göra dem… KramKram!

  Reply
 • Nina
  2 maj, 2013 at 23:19

  HOJJJT!! Hur gör man perfekta popcorn i kastrull, berätta..genast 😉
  har två döttrar som älskar popcorn och jag vill ju såklart ge dom det bästa 🙂

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2013 at 09:06

   Det får ett eget inlägg snart. 🙂
   Kram!

   Reply

Leave a Reply