Lingon om.....

Kvällspromenix

20130430-085018.jpgDet var så fint igårkväll så jag måste bara visa. Och snabbt går det också?

20130430-085141.jpgJag har lite för mycket att göra dessa dagar…så lite mindre blogg och mera annat.

20130430-085402.jpgFast vi hörs ikväll redan. Jag ska hälsa på Flippis i Paradiset och fira att hon är där, precis på rätt ställe – äntligen. Och så får jag kanske lära mig hur man odlar gurkor och får en lika fin trädgård som hennes?

Kramar L

5 Comments

  • Hilde

    Men ha så trevligt med Flippis! Jag har nyss sagt till maken att jag vill flytta till Skåne, just för att ni alltid har så mycket bättre väder. Han tycker att barnen ska prata med riktigt r, vad han nu menar med det 😀
    Kram

  • Tina

    Skåne verkar har kommit lite längre med våren. Letade själv efter ett vitsippshav för några dagar sedan , men hittade bara några få stackare, så jag väntar fortfarande på explosionen av blommor här i Halland, för visst blir man lycklig av alla färger o dofter. Önskar dig en fortsatt härlig helg. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *