Odd Molly

Mera snyggobilder…-Odd Molly Fun Days

Japp. Jag fortsätter att terra med helgbilder och nu har turen kommit till finaste Eva och några fler brudar. Jag bara älskar den här bilden för hon ser så glad och go ut. Ledig, glad och full i sjutton. 🙂

Nymph dress

Nymph dress i den blåa färgen. En av de ljuvligaste klänningar och jag har fått en idé. Skulle det inte vara kul att lista klänningar? Finklänningar, sidenklänningar etc…. Jag tror det skulle vara skoj.

Eftersom Eva av yrket har lite tät kontakt med han däruppe så la jag på ett lager himmel för att skoja till det. Den där betongbakgrunden är jag lite trött på och tar mig friheten att ta ner himmelen. Tänk om man kunde göra det? Lite som man vill…

Helena och snyggoMollie

Brand new second hand dress

 ♥Brand New Second Hand Dress ♥

Sa jag att Mollie är snygg? 🙂

Mollymera aka Christina svänger runt i en underbar outfit.

Bjo-ti-fol! säger jag och ler förtjust…

Eller vad säger ni? 🙂 🙂

Nu ska jag fixa mig en kopp te och varva ner lite för kvällen. Jag är fortfarande speedad sen förra veckan. Kramar L

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *