Lingon om.....

Snuvad och klippt

Nyklippt av min underbara frisörska som återuppstått efter barnledigheten. 🙂 I love her!!!

Och fredagsmyset har uteblivit helt så det känner jag mig snuvad på. En utebliven höjdpunkt som jag längtat efter i flera dagar. Så går det inte att slappna av eller få till det där…ultimata soffhänget med tillbehör. Istället är jag för trött. Så pass att jag livnärt mig på potatis med ketchup och ett glas vitt vin som heller inte smakade. Vi talar om kulinariska höjdpunkter här alltså. skäms

Tänk. Man kan visst inte koppla av på befallning? 🙂 Eller så behöver jag en butler. Har jag sagt det förut?

Och inte går det att få till någon vettig bild heller?

🙂

Bortsett från det så har det varit en fin fin dag.

Jag är ju iallafall snygg i håret?

I morgon blir det nya tag. Då ska jag ägna mig åt lite mer civiliserat kultiverat lördagsmys.

Berätta, vad har ni ätit för gott i kväll? Låt mig bli grön av avund en stund…

Kramar L

42 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *