Lingon om.....

kö-pen-hamn

Go Lördag!

Det har varit lite tyst från mig här sen igår och det beror på att jag var i Köpenhamn och kom hem sent sent på kvällen. Så himla härligt och jag kan bara konstatera att spontandejter är ofta det bästa. Den här fredagen kommer jag leva på länge, länge..♥

Efter att ha jobbat järnet på förmiddagen så tog jag tåget över sundet och tänkte mest sitta och sova på tåget och pusta ut. Ni vet när man har stressat och är lite svettig och solkig och absolut inte är upplagd för äventyr. Allt går i ett.

Men då vänder allt på en femöring och plötsligt är det fredag eftermiddag och paaaaaaartyyy…. 🙂 Oh yes!

Det kan liksom inte bli annat när man träffar Josanne och landar på ett av våra ställen i Köpenhamn, kafé Sommersko.

Efter ett intag av en fantastisk gratinerad getostsallad så provade vi kläder och firade av internationella kvinnodagen ordentligt med att gå på gayklubb där det visserligen nästan bara fanns män men så mycket mer för oss att titta på då. 🙂

Vaff…? Vad hände med mastodontinläggen? tänker kanske någon? Nu är hon snål Lingonet…grm..bll. Njaaaa. Jag måste bara fixa lite grejor här hemma först sen tar vi resten av Köpenhamn. Deal? Mailboxen ligger här och kurrar i datorn som en tiger redo att anfalla mig och jag har planer på att hämta en andra kopp kaffe innan den har mig i sina klor.

Ha en fin fin lördag!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *