Odd Molly,  Provningar

Lite mera vårprovning

tootsie

Tootsie Coat, en av mina favoritkappor och jag önskar mig så en i beige eller coral. En beige har bott i garderoben tidigare men var lite liten i storlek. Den här ljusblåa, som är lite mer blå än på bilderna är i stl 4.

Tenfold knit

Tenfold knit jacket i stl 3, fin men inte för min modell för knäpper jag den får ni tuttchock. 🙂 Men varför inte uppknäppt? Blusen till höger är Cotton anglais blouse i stl 3 den med. Väldigt vacker och rymlig i storlek.

brand

Firestarter remix dress i färgen multi stl 3, något stor tror jag och jag är mellan stl 3 och 2 i denna. Bra att veta till senare köp. 🙂

canna

Canna cardigan och lite otippat så älskar jag den blåa varianten mest. Så himla snygg till jeans! Jag provar en stl 2 för de andra var slut, kanske skulle en trea suttit bättre….eller inte.

Lovely knit biker jacket

Till sist min favorit då, Lovely knit biker jacket i färgen ruby. Här i stl 3 som jag tycker är lite stor och sladdrig för mig, en tvåa hade varit bättre i armlängd. I löve it!

Och ni får ursäkta mitt ansikte som gör lite som det vill på bilderna. Jag är inne i en period när jag mest gillar att fjanta mig framför spegeln och den har inte gått över än. Ja, och så ganska urusla provbilder, ni kan ju ursäkta det också nu när jag ändå är i farten. 🙂

Provbilderna är ändå mest till för mig tänker jag, i framtida shoppingsyfte, hehe…

Och jag vill prova mera! Miss Word dress, flera kappor och byxor och det kliar nästan i provrumsnerverna. Kom till mama….

Nu tvättstuga och sen snabbt ner i sängen. Trevlig kväll!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *