Lingon om.....

tre rosa plagg och en störig mobilkontakt

bild

Japp dessa tre blev det idag, eller fyra om jag ska vara noga för sjalen räknas som rosa. Tröjan är möjligtvis lite kort? 🙂

Jag är sockerförgiftad och behöver ta mig ut till närmaste affär och fixa något med protein i. Ägg skulle sitta fint. Semlor är mums men det blev lite för mycket av det goda idag. Inte bara semlor….

En provning har jag också gjort av nya vårmollysar men mobilen har laddat ur sig och iphone5 har helt nya kontakter så mina sladdar här hemma passar inte. Speciellt ska det tydligen vara och så får man köpa nya….suck. Snacka om konsumentlurande tycker jag fast bortsett från kompatibilitetsproblem så är jag supernöjd med kameran i luren, så bra bilder!

Ha nu en fin kväll och tänk inte på mig som ska springa till ica i pyjamasbyxor och hamstra ägg. 🙂

kramar L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *