Lingon om.....

Tillbaka i uppkopplat läge

20130206-084600.jpgDet som jag saknat mest sista veckorna är kameran, att kunna ta ögonblicksbilder och provningar i butiker. Google maps när jag kört fel eller få fram ett telefonnummer. Men man kan ju stanna på en mack och köpa en karta, eller fråga man med hund?

Mail går alltid att svara på senare, och så fasligt mycket nytt händer det inte att jag måste kolla en gång i kvarten.

Det har varit nyttiga veckor för mig. 🙂

Får se om jag är tillbaks i gamla vanor om några dagar?

Ha det gott!

No Comments

 • Annelie

  Så sant så sant! Människor idag känner tydligen man måste vara uppkopplad hela tiden! Helst dygnet runt.. Jag själv kan ha långa perioder (6-8veckor) jag inte rör datorn, iPad eller knappt iPhonen! Bara till min man då som vill kunna nå mig förstås. Lite stenålders men är nog bra för sinnet att vila lite från alla intryck, inbillar jag mig åtminstone. Fast har man som du en ny leksak är det ju svårt att låta bli! Då vill iallafall jag testa o hålla på.. Kul för dig med en ny fräsch iPhone! Hoppas du blir nöjd med den!
  Kram

  • Lingon

   Det är skönt att vara nedkopplad och jag ska försöka hålla kvar min lite bättre vanor nu.
   kramar och ha en fin dag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *