Menu
Lingon om.....

en dagens i repris

Dagens stass är kjol och twistme jumper med tillägg av grå benvärmare. Jag använder den här bilden i repris då väntan på nya mobilen riktigt tickar i fingrarna på mig. Oh, yes vad det ska bli roligt att kunna fota allt i min väg.

Choklad ja. Det hjälpte i går även om jag var en morrande liten igelkott. Idag är jag bara trött och småflinar åt eländet. Trött och lite resignerad. Jobba, äta sova. Jobba, äta sova. Tvätta? Jobba. Sova. Äta. (träna) Jobba, äta sova.

Undrar om det finns choklad här på jobbet? Måste gå och kolla.

kram på er!

No Comments

 • Fröken Abbe
  5 februari, 2013 at 20:01

  Men den är ju så fin, den kjolen (klänningen)!
  Psst! Du har ett litet mail…
  Kram

  Reply
 • Hilde
  5 februari, 2013 at 20:05

  Snyggelisnygg repris. Så vackert!
  Kram

  Reply

Leave a Reply