Lingon om.....

Vaddå Fitnessqueen?

20130110-044621.jpgJaja, jag ska inte bli någon sorts fitnessdrottning. Det kanske inte ens är möjligt vill jag tillägga snabbt men det är ett sånt roligt ord att använda. Yogamaster PRO är ett annat favorituttryck som innebär att vara vig, smidig, stark och balanserad. Allt det där som jag inte är. Just nu.

Vad jag skulle säga är att stunden är kommen, motivationen upphittad och nu ska jag börja tycka om och pyssla om kroppen på riktigt. Eventuellt plåga den lite med, hehe.

Bra mat, bra sömnvanor och planerad träning.

Hur svårt kan det vara? 🙂

Jag satsar från att hoppa från ytterligheten omöjligt till lätt som en plätt.

Wish me luck..:-)

Trevlig kväll!

No Comments

 • Helen

  Hur svårt kan det vara?
  Precis hur svårt som helst skulle jag säga =)
  Speciellt när man drar på sig massa baselusker hela tiden, som jag. Men *nån* gång ska väl jag också komma iväg till träningen – måndag kanske (som alla andra)

  Såg också semlor på ICA Maxi idag men stod emot; sparar det till nåt mer stilfullt ställe. =)

 • Hilde

  Det är bra med ytterligheter om man till slut hamnar mitt i mellan tycker jag 😀
  Tack för trevlig samtal i dag, upskattades jättemycket!
  kram

 • Sahra

  Precis. Det är ju inget svårt. Just do it. Sedan när du har kommit in i en balanserad tillvaro kan man unna sig allt det där man försökt att inte tänka på under inledningsfasen av sitt nya sunda liv. Kramen

 • Anne

  Det här var lite kul – jag har ungefär samma tema i mitt kvällsinlägg 🙂 Dvs hur svårt kan det vara att få lite ordning på sig??????? Ringer dig om en stund – lite te å macka först
  Kram

 • Shopaholic

  Övertygad om att du fixar det om du bara bestämmer dig för det 😉
  Tack rara för den vackra koftan, hämtade ut den idag. ÄR SÅ GLAD ÖVER DEN!! TACK!!
  KRAM!!

  • Lingon

   Tack, jag hoppas att få en bra livsstil för både kropp och själ.
   Så roligt att koftan kom fram till dig idag. Du ser så fin ut i den.
   kramar!

 • Sanna

  För mig handlar det om rätt tid. Man måste liksom vararedo för det annars kan man lika bra vänta. Jag var redo och det gick det. Nu är det det svåra med att bibehålla sunda vanor och det är ett livslångt kämpande tyvärr. Vet att du kan! Om du är redo!

  Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *