Trädgården

en riktigt god morgon

Något av det bästa som finns tror jag? Att krypa omkring på solvarma stenplattor och inspektera senaste blomman som slagit ut. Den här heter Espresso och är en näva.

Luften är varm och len för det har regnat i natt och nu så avdunstar fukten sakta och jag tycker det luktar jord och sommar. Det tänker jag inbilla mig iallafall. 😀

Mina Aklejor har börjat blomma försiktigt, och jag tänker inte vara sämre för idag åker det på klänning och solhatt.

Vad jag ska hitta på får vi se, jag har inte bestämt mig riktigt än. Det är fortfarande morgon.

Hoppas du har en underbar söndag,

kramar

No Comments

 • Sanna

  Du verkar ha det så fantastiskt mysigt i ditt lilla hus. 🙂 Jag får nöja mig med vår lilla balkong men det går det med. Hoppas kunna sitta där och njuta lite i eftermiddag när solen smyger sig dit.

  Nu ska det dock ut och springas. Var inte helt lätt att välja kläder denna dag. Varmt vad det verkar men bara linne verkade lite väl vågat. Kortare byxor blev det dock.

  Nä springa var det ja och inte sitta här. Idag SKA jag sen inviga Tadan. Så det så! 😉

  Kramis

 • Katinka

  Vad härligt! Solen skiner här med idag och jag ska passa på att vara ute lite innan helgen plötsligt är över. Usch, det går så fort ibland och jag vet inte hur jag ska orka med arbetsveckan nästa vecka haha… Kram

  • Lingon

   En sån här dag när man vill stanna tiden lite. Och jag förstår att det känns tungt med måndag nu för dig. Men det är bara en måndag. Och än så länge inte ens det.
   kramar och må väl

 • Anne

  Å om jag kunde teleportera mig ner tilll dig! Jag vill också lukta på blommor i klänning och solhatt. Och inte minst dricka kaffe i din vrå och prata prata prata.
  KRAM

  • Lingon

   Å vad det vore härligt. Och bara sitta där och dricka kaffe och prata. Å.
   kramar och hoppas du fått massa med luft och sol idag.
   <3

 • Helena

  Vilken underbar blomsterprakt du redan fått i din täppa! Det ser härligt ut att ta morgonkaffet där. Här är fortfarande soldis. Jag hoppas det klarnar upp ordentligt idag.
  Kramar

  • Lingon

   Det brukar ju klarna upp efter ett tag så nu hoppas jag att du har fått lite go sol på näsan.
   kram

 • Fiona

  Vilken underbar dag och vilka fina blommor som dyker upp i din trädgård. Den här dagen ska ägnas åt vädret med korta ruscher i tvättstugan, väldigt korta!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *