Menu
Lingon om.....

en heldag på jobbet


Hihi, här syns det ju hur pigg jag är efter en lång dag och mycket funderingar och fokus. Pigg-piggelin trots mängder kaffe och avsaknad av öl som det skulle kunna vara i glada grabbars gäng. Men trevligt har det varit i allafall och jag har lärt mig några nya trix och det var ju det som var meningen med hela inspirationsdagen.

Sanna frågade om vi skulle åka någonstans, men idag höll vi oss på min vanliga arbetsplats för det är enklare där alla verktyg och maskiner finns på plats. Annars hade det ju inte varit fel att ta en hel weekend borta? Med bubbelpool och sånt. 😀

Dagens outfit blev Gimlet blouse som landade här i går och så måste jag visa upp hur duktigt jag slängde i hop en salladstallrik nyss.

När man bara är så urtrött att det känns frestande att låta bli att äta eller gå ut och hämta skräpmat. Tummen upp, eller hur?

För mig är det svårast att sköta mathållningen när jag är utmattad, då liksom kvittar det mesta.

Soffa, teve och lite bloggenad. Det är planen för resten av kvällen, jag skulle vilja läsa en bok men då somnar jag nog på stört.

kramar och hoppas du har det bra!

No Comments

 • AnnaSC
  19 maj, 2012 at 19:44

  <3

  Reply
  • Lingon
   19 maj, 2012 at 19:56

   <3 tillbaks!

   Reply
 • Christina
  19 maj, 2012 at 20:08

  Förstår att du är trött efter en sådan flit dag.
  Den där tallriken ser riktigt mumsig ut, hade jag gärna huggit in på:)

  Massor med kramar till dig

  Reply
  • Lingon
   19 maj, 2012 at 20:20

   Ja, och helst skulle jag ju velat vara på två ställen samtidigt.
   kramar och hoppas du har haft det underbart på fikan
   <3

   Reply
 • Anne
  19 maj, 2012 at 20:24

  Vad duktig du är som fixade den här inspirationsdagen! Din middag ser härlig ut – ska kopiera den i morgon. I kväll är det för sent – min bulle ligger som ett bowlingklot i magen 😀 Lika trött som du tror jag – kommer att bli tidig kväll här.
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   20 maj, 2012 at 10:04

   kramar tillbaks!

   Reply
 • Marie
  20 maj, 2012 at 07:02

  Bra att du fixade ordentlig lunch. det är alldeles för lätta att hoppa över det och man är trött och nere. Ni verkar ha haft det kul på er inspirationsdag 🙂 Kramar

  Reply
  • Lingon
   20 maj, 2012 at 10:04

   Tack, det hade vi. Kul och utmattade var ordet. 😀
   kram

   Reply

Leave a Reply