Lingon om.....

en heldag på jobbet


Hihi, här syns det ju hur pigg jag är efter en lång dag och mycket funderingar och fokus. Pigg-piggelin trots mängder kaffe och avsaknad av öl som det skulle kunna vara i glada grabbars gäng. Men trevligt har det varit i allafall och jag har lärt mig några nya trix och det var ju det som var meningen med hela inspirationsdagen.

Sanna frågade om vi skulle åka någonstans, men idag höll vi oss på min vanliga arbetsplats för det är enklare där alla verktyg och maskiner finns på plats. Annars hade det ju inte varit fel att ta en hel weekend borta? Med bubbelpool och sånt. 😀

Dagens outfit blev Gimlet blouse som landade här i går och så måste jag visa upp hur duktigt jag slängde i hop en salladstallrik nyss.

När man bara är så urtrött att det känns frestande att låta bli att äta eller gå ut och hämta skräpmat. Tummen upp, eller hur?

För mig är det svårast att sköta mathållningen när jag är utmattad, då liksom kvittar det mesta.

Soffa, teve och lite bloggenad. Det är planen för resten av kvällen, jag skulle vilja läsa en bok men då somnar jag nog på stört.

kramar och hoppas du har det bra!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *