Lingon om.....

att missa väderleksrapporten

20120425-100553.jpg

Vaddå regn?

Jag tyckte vädret var så fint i morse och tänkte jaja, man klarar sig med långkofta. Och jag tar den här jackan ovanpå som jag inte kan knäppa (koftan är tjock), för det regnar ju inte.

Kameran skulle visst med, näää ingen kameraväska..jag lägger den i en tunn tygpåse.

Resultat?

Jo, en jacka som knäpptes över koftan i värsta och jag menar verkligen värsta michelinstil, för jackan är för liten även utan en tjock kofta under. Och blöt blev jag ändå och kameran och så tjockstuffad att det kändes som jag kunde slänga mig på asfalten så skulle jag studsa tillbaka av all stuffing.

Jag. En blöt ulltuss just nu..:-D Som ska sätta en förfärlig fart. Jag måste rotera, som mamma skulle ha sagt. Fniss.

Allting helt fel och jag ler lite, för jag som alltid brukar vara fröken förberedd med plåster och huvudvärkstabletter i handväskan – och ett sykitt och allt annat en överlevnadsscout behöver. Jag missar vädret.

kramar och ha en fin dag! och torr. 😀

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *