Lingon om.....

en shoppaholics bekännelser

wedges Ja, så det kan gå?
Ibland när man knappt kan ta av sig något, kläder eller skor. Man vill liksom bara hålla fast vid plagget nästan otåligt passera kassan, det kan inte gå fort nog. Den känslan. Då är det rätt har jag bestämt.
Så här är mina galna fina sommarskor av märket Ugg och inköpta på Factory i Malmö, och de är visst mer röd/orangea tror jag. Glöm det där med rosa..
Det är gummi och stuns i både framdelen och hälen så jag kan gå fint i dom, trots min dumma hälsporre som har blossat upp sista månaden.
Jag ska visa upp mina nya fotdon på en annan dag så ni får se att jag faktiskt kan gå också, inte bara titta på dom såhär som fredagsmysinledande manövrar. De förtjänar lite finare bilder också…
Nu är det mat på G här, potatisgratäng + kött + sallad, stabbig mat alltså men jag har ätit lätt hela veckan. Mums ska det bli.

Kram till dig som läser här och ha en fin kväll!

No Comments

  • Lingon

   Hej Snygging!
   Jag har mina vanliga 36. De såg väldigt smala och små ut, men när man väl trätt i foten så sitter de bra. Jag tror inte de ska vara så stora för man glider ju framåt/nedåt. 😀
   Kram och ha en underbar helg!
   L

 • Sanna

  Fina fisken med både skorna och vinet. 🙂 Ha en skön kväll. Vi har redan landat i soffan i klädda våra sparkdräckter för vuxna.:p
  Kram

 • AnnaSC

  OJOJOJ DE VAR FINA!!! Tror alldeles bestämt att vi har lika(bra) skosmak du och jag.
  Snyggt och njut av fredagen.

 • Lotta

  Snygga!!! Förstår att du inte kunde släppa dem.
  Å du, tack för skrytet häromdagen. Tack vare det tog jag mig ut i spåret för första gången på över ett år. Har också haft problem med en hälsporre och fått stå på cross-trainern istället för att springa. Har inte riktigt våga hoppas att hälen skulle funka, men efter ditt inlägg så tänkte jag att vad tusan. Jag lunkade 5 km och hälen höll!!! Äntligen! Efter detta har jag gått som Zeb Machahan pga av träningsvärk i två dar, men med ett leende. För jag har joggat och i morrn är jag på´t igen.
  Så stor tack och kram! Tänk vad bloggar och nätet är fantastiskt…och vad lite skryt kan göra ;-). Ha en fin helg!!!
  Kram Lotta

  • Lingon

   Men vad roligt att höra! Tusen gånger grattis till det och hoppas du nu kan köra vidare. Så härligt att springa ute ju…
   Och tack för att du berättar. Det är fantastiskt roligt att små saker man skriver blir ringar på vattnet både här och där och själv påverkas jag ju också av allt som händer runtomkring.
   Målet är att träna i helgen, ganska ordentligt fast lugnt tempo. Och kanske lite trädgårdsfix.
   Kramar och ha en go helg, och tusen tack tillbaks!

 • Fröken Abbe

  Så söta!
  Finns ju massor av sådana nu, men så är det ju det där med höjden, eller snarare lutningen och att kunna gå… Är de verkligen sköna? Åh, skulle vilja testa!
  Kram

  • Lingon

   Ja, de är jättesköna. Du får nog prova någonstans. 😀
   Absolut!
   kramar och en extra, jag har läst i bloggen.
   <3

 • Titti

  Vilka läckerbitar…..jag har också provat skor idag men det blev inget inhandlat…..har nog tillräckligt i garderoben eller? Ett par röda somriga som lockade i märket Tamaris…..
  Trevlig helg önskar Titti

 • MollyB

  Så snygga!! Love love love!!
  Jag ska in på UGG när jag kommer till NYC, men de snyggingarna du har köpt är nog lite höga till mig som redan är lång…. Gläder mig till att se dessa fina skor på dig!!
  Ha en fin kväll!!
  Kram.

  • Lingon

   Tack! Lyllo dig som ska till NY, och hoppas du får prova många roliga skor och kläder. Dessa är jättesköna men tokigt höga. 😀
   Kramar och jag postar till dig i morgon!
   L

 • Hilde

  OMG vilka snyggingar!! Jag brukar aldrig uttrycka mig med sådana förkortningar, men nu blev det bara så. Här snackar vi ultimata och snygga skor. Ronny är singel, men han kör inte på samma sida vägen som oss.
  Kram

  • Lingon

   Fniss! Jag ska visa upp skorna lite bättre, kanske i morgon. Och Ronny, ja….vad synd då för kvinnosläktet. Jag var ju inte seriös med min förfrågan men jag tänkte att kanske det fick dig att skratta lite så här en fredagkväll.
   Kramar!!!

 • Bina - everydaymolly

  Ohhhh superfina GLADSKOR.. jag var just iväg en runda för att kika efter vårskor.. inser att det bara säger pang snart och då är det för varmt med uggs (om man inte är ung och känd) och andra boots liksom..
  Bilden ger hopp om att jag skall lyckas också :))
  Ha en fin helg!
  KRAMAR

  • Lingon

   Klart det finns hopp! Jag hoppas att jag kommer att trivas i dessa så det inte bara blir ibland-skor att ha på sig…men de är otroligt sköna och jag blir så lång?
   Lycka till på skojakten!
   kramar och trevlig helg,
   Linda

 • Helena

  Snygga!!! Kul med spontanshopping 🙂 Och jag känner igen känslan.
  Idag blev det rosa byxor för min del… Spontant och oplanerat… Jag är med nöjd 🙂
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *