Lingon om.....

hemma hos rosen

Godmorgon världen!

Godmorgon Hornsgatan. 😀

Godmorgon kära eventuella bloggläsare. 😀

Hihi.

Ja, ni hör. Varken kropp eller hjärna vill riktigt än vakna men jag sitter på soffan hemma hos Anne och det ser ut ungefär som sähär i bakgrunden. Det är vackert, sirligt och hänger klänningar överallt. Fast min beklädnad är just nu velour och mysstrumpor och så är jag beväpnad med en kopp kaffe. 😀

Men bortsett från det ganska likt.

Vilken dag i går, lång och rolig och tusen tack till Odd Molly såklart och kul att se er som var med! Jag ska ju självklart skriva och visa min version av dagen och allt som sades, men det får bli lite senare. Just nu måste jag bara se till att spana igenom Annes garderob och så var det visst något om frukost?

Många kramar och ha en fin lördag!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *