Lingon om.....

Coolaste katten i stan…:-D

OddmollyTitti 

Japp, en cool dam från Norrland. 😀

Åh, vad skönt det är att ha fått en bonusdag i Stockholm. Att få sova lite lagom, ha tid att prata utan att behöva avbryta varann för att hinna med. Ni vet, att ge sig tid att berätta en historia eller att bara sitta och lyssna utan att bli stressad.

Annerosen och jag har promenerat på stan och varit en gång extra i Odd Mollybutiken och nu blir det en lugn hemmakväll. Lite bisarrt är det allt när vi sitter och bloggar i varsin ända av lägenheten och fnissar åt tokiga bilder från gårdagen.

Besöket på Odd Molly i går, det förtjänar lite eftertanke från min sida så jag dröjer lite med det inlägget. Jag vill liksom analysera och ge min bild och mina ord från dagen, och det ska vara rättvisande och riktigt. Och fett fett fett med bilder såklart..:-D

Ha en go lördagkväll, och vi hörs kanske lite senare. Jag har vissa planer att vi ska göra ännu en tramsfilm, men vi får se….

Många kramar och hälsningar,

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *