Lingon om.....

Nummer tjugoåtta!


Godförmiddag!
tittar ni på vasan? Det är på något sätt lite avslappnande, när man sitter där i soffan. 😀
Hur som helst söndag och jag myser omkring i mitt fina nattlinne som jag lyckades vinna på Bloggeventet i Malmö. Tusen tack för det Emma! Och några har frågat nyfiket hur det ser ut så här kommer det. Beach House frill nattlinne i rose, som jag själv fick välja storlek på och i onsdags damp det ner i brevlådan. Så kul..

Så mycket mer är så tänker jag inte visa upp mig själv. 😀

Jag är bara så glad för jag vinner nästan aldrig, och brukar inte orka delta i så många tävlingar heller. Det blir liksom lite stress i mitt huvud. Men detta fina…åhhh. Av alla fina vinster som lottades ut på eventet så var det detta jag vill ha och så vann jag? Osannolikt.

Men jag jobbade på karman och jag skäms nästan lite för i en paus först inne i börshuset gick jag fram till den långbente ståtlige konferencieren som tornade upp sig över lilla jag så hälsade jag käckt.

och sa

duuuuuuu hur gååår deet? Går det braaaaooo?

Han svarade, ehrm hej?! Jo, visst det går fin fint (galna fruntimmer.)

Ok, sa jag med min mest bestämda röst…..då är det så här…tjugoåtta, tjugoåtta, tjugoåtta….! och så vevade jag lite med armarna för varje gång jag sa tjugoåtta.

Och han sa…jaaavisst..? Sen sa jag tjugoåtta tre gånger till och vevade lite till med armarna till karlen brast ut i skratt eller iallafall generat fniss… och han lovade att göra sitt bästa..

Sen…haha. Alltså jag skäms inte alls. Sen lite senare på kvällen under middagen när jag cirkulerade omkring lite på restaurangen så högg jag den långe mannen igen och tänkte att jag kör lite upprepningstaktik, dels så är det ett humorknep det där med upprepning och så fungerar det faktiskt när man har sagt samma sak några gånger så börjar folk tro på det.

Så där står jag igen och viftar med armarna som om jag skulle dra i spaken på en enarmad bandit och säger tjugoooåttaaahh tre gånger tre gånger till den nu gapskrattande långe mannen som än en gång skulle göra sitt bästa men kunde inte lova något sådär artigt och korrekt som det bara kan bli när man hanterar stirriga damer på ett event.

Ja, och sen lite senare så dras mitt nummer.

Tjugoåtta.

Och jag trodde inte det var sant….. 😀

För när jag har jobbat så där för något så brukar det inte bli till nånting alls faktiskt. Och tilläggas ska det såklart att det var inte den långe (snygge) mannen som drog lotten utan en söt medhjälperska. Jag tror iallafall inte det var något fuffens utan för en gångs skull slumpen, spunken, karma eller Gud.

Hur som helst så älskar jag mitt fina nattlinne!

Och nu ska jag inte tjata ihjäl mig om det mer utan ta i tu med söndagen. Idag ska jag pyssla lite här hemma med bloppisen till i kväll kl 19:00, eller ska vi kanske snarare kalla det garderobstömning? Vi får se… Välkommen in här kl 19:00.

kramar och jag önskar dig en fin fin söndag!

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *