Menu
Lingon om.....

Nummer tjugoåtta!


Godförmiddag!
tittar ni på vasan? Det är på något sätt lite avslappnande, när man sitter där i soffan. 😀
Hur som helst söndag och jag myser omkring i mitt fina nattlinne som jag lyckades vinna på Bloggeventet i Malmö. Tusen tack för det Emma! Och några har frågat nyfiket hur det ser ut så här kommer det. Beach House frill nattlinne i rose, som jag själv fick välja storlek på och i onsdags damp det ner i brevlådan. Så kul..

Så mycket mer är så tänker jag inte visa upp mig själv. 😀

Jag är bara så glad för jag vinner nästan aldrig, och brukar inte orka delta i så många tävlingar heller. Det blir liksom lite stress i mitt huvud. Men detta fina…åhhh. Av alla fina vinster som lottades ut på eventet så var det detta jag vill ha och så vann jag? Osannolikt.

Men jag jobbade på karman och jag skäms nästan lite för i en paus först inne i börshuset gick jag fram till den långbente ståtlige konferencieren som tornade upp sig över lilla jag så hälsade jag käckt.

och sa

duuuuuuu hur gååår deet? Går det braaaaooo?

Han svarade, ehrm hej?! Jo, visst det går fin fint (galna fruntimmer.)

Ok, sa jag med min mest bestämda röst…..då är det så här…tjugoåtta, tjugoåtta, tjugoåtta….! och så vevade jag lite med armarna för varje gång jag sa tjugoåtta.

Och han sa…jaaavisst..? Sen sa jag tjugoåtta tre gånger till och vevade lite till med armarna till karlen brast ut i skratt eller iallafall generat fniss… och han lovade att göra sitt bästa..

Sen…haha. Alltså jag skäms inte alls. Sen lite senare på kvällen under middagen när jag cirkulerade omkring lite på restaurangen så högg jag den långe mannen igen och tänkte att jag kör lite upprepningstaktik, dels så är det ett humorknep det där med upprepning och så fungerar det faktiskt när man har sagt samma sak några gånger så börjar folk tro på det.

Så där står jag igen och viftar med armarna som om jag skulle dra i spaken på en enarmad bandit och säger tjugoooåttaaahh tre gånger tre gånger till den nu gapskrattande långe mannen som än en gång skulle göra sitt bästa men kunde inte lova något sådär artigt och korrekt som det bara kan bli när man hanterar stirriga damer på ett event.

Ja, och sen lite senare så dras mitt nummer.

Tjugoåtta.

Och jag trodde inte det var sant….. 😀

För när jag har jobbat så där för något så brukar det inte bli till nånting alls faktiskt. Och tilläggas ska det såklart att det var inte den långe (snygge) mannen som drog lotten utan en söt medhjälperska. Jag tror iallafall inte det var något fuffens utan för en gångs skull slumpen, spunken, karma eller Gud.

Hur som helst så älskar jag mitt fina nattlinne!

Och nu ska jag inte tjata ihjäl mig om det mer utan ta i tu med söndagen. Idag ska jag pyssla lite här hemma med bloppisen till i kväll kl 19:00, eller ska vi kanske snarare kalla det garderobstömning? Vi får se… Välkommen in här kl 19:00.

kramar och jag önskar dig en fin fin söndag!

L

No Comments

 • Katinka
  4 mars, 2012 at 10:51

  Haha.. Du jobbade hårt för ditt nattlinne alltså så det är klart du skulle ha det! Jag har ett vitt sedan tidigare och har använt det så mycket så jag har glömt att jag har andra. Gav min mamma ett likadant i julklapp och hon älskar det. De blir bara mjukare och mjukare! Kram

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 11:07

   jag slet verkligen! Men egentligen visste jag inte att det skulle bli just nattlinnet, det var ju så många olika sorters vinster, rena julafton faktiskt.
   Kul att de blir mjukare med tiden.
   kramar!

   Reply
 • Anne
  4 mars, 2012 at 10:57

  Å hahaha – jag mins det där 😀 Kanske ska jag använda en rabattkupong och klicka hem ett?
  Kram sötis

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 11:07

   Varför inte?
   Kramar tillbaks!

   Reply
 • Hilde
  4 mars, 2012 at 11:03

  Ja du jobbade i alla fall för din vinst 😀 Ser underbart mjukt ut. Ha en fin dag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 11:08

   Tack detsamma!
   kramis

   Reply
 • Titti
  4 mars, 2012 at 11:03

  Kul med nattlinnet……kikar in vid 19.00 inte för att jag behöver något!!
  Trevlig söndag.
  Kram Titti som också kikar på Vasaloppet till o från.

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 11:08

   Ha det så fint idag och vi ses i kväll,
   Kramar

   Reply
 • Nena
  4 mars, 2012 at 11:28

  Oj vad du kämpade!!! Klart du skulle ha det då! Jag fick ett vitt sånt julklapp och så har jag lyckats med konststycket att slarva bort det!!! hemsk va! Måste ta mig samman och leta känner jag nu!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:52

   Ja, det får du leta fram. Funkar ju fint som sommarklänning också? 😀
   Kramar och hoppas söndagen varit fin!
   L

   Reply
 • Fröken Abbe
  4 mars, 2012 at 11:41

  Vad roligt! Kanske tur att du lade till hur det gick till så inga eventbesökare börjar tro att det fifflats ;o)
  Åh, ska minsann återkomma ikväll! Lyckas ju ofta missa sådana där säljinlägg, så det är bra att veta tiden i förväg!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:53

   Ja, det var nog bäst att förklara..:-D
   kramar!

   Reply
 • Victoria - Elvira Spekulerar
  4 mars, 2012 at 11:51

  Helt klart att du skulle ha det nattlinnet. Fin taktik du körde med och som uppenbarligen fungerade också.
  Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:54

   Jag kände mig lite tjatig och barnslig men hey…det funkade!
   kramar och hoppas du mår bra!

   Reply
 • Helena
  4 mars, 2012 at 12:32

  Friskt vågat, hälften vunnet… Eller hur vad det nu? Du vann ju hela 🙂
  Grattis till supervinsten! Du får hålla fast vid nr 28 i fortsättningen. Det verkar vara ditt turnummer!
  Kramar!

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:54

   Tack! jag ska göra det…tjugoåtta är mitt nummer från och med nu..:-D
   kram!

   Reply
 • Lecka
  4 mars, 2012 at 12:34

  Hej fina Lingon!
  Kikar in och säger hej! Läste om eventet i tidningen igår – det var roligt : ) Ha en underbar söndag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:55

   Kul att du såg artikeln, jag är lite generad nu av någon anledning. 😀
   kramar!

   Reply
 • Milott
  4 mars, 2012 at 12:57

  28 ggr grattis till det fina, väldigt romantiskt!
  Klippa ner gamla pinnar i trädgården blir det nu! Nytt ska få komma fram
  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:55

   Det låter som en superskön söndag! Jag har varit inne lite väl mycket idag men så blir det ibland.
   kramar!

   Reply
 • Minoo
  4 mars, 2012 at 13:30

  Haha, och jag som trodde att du fyllde år när jag läste din titel idag 🙂

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:56

   Det där var bästa komplimangen idag, haha. Tusen tack för den!!
   kram!

   Reply
 • Sahra
  4 mars, 2012 at 14:54

  LOA – Lagen Om Attraktion
  grattis till den fina vinsten

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:56

   Tack kära..
   Kram!

   Reply
 • Dr Molly
  4 mars, 2012 at 16:43

  HI HI HI och jag satt brevid dig och totalfokuserade på nummer 28! KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:57

   Det var därför….aha! Du är bäst!
   kram

   Reply
 • Linda G
  4 mars, 2012 at 17:05

  Uppenbarligen lönade sig det hela:) Fint nattlinne…….
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 18:58

   Tack,
   Önskar dig en fin fin kväll,
   kramar!

   Reply
 • Fru Sederblad
  4 mars, 2012 at 20:48

  It´s yours ;-)!!!

  Reply
  • Lingon
   4 mars, 2012 at 21:49

   Japp! Och nu ska det på. 😀

   Reply

Leave a Reply