Lingon om.....

Man får visst vad man googlar om?

httpv://www.youtube.com/watch?v=X3ObgX7py0k
Okeeej? Jag googlade air bra för Anne visade mig sin på eventet och jag skulle hitta en på nätet tänkte jag. Vad tänkte jag? Ja, det var inte den här modellen. 😀
Istället hittade jag denna videon som får mig att gapskratta…:-D
Det är nog ljudeffekterna och det främmande språket som gör det – och tuttarna. Och guuuud kolla i slutet när hon klämmer i hop midjan. Kanske så jag ska ta det där med kroppen. Med humor.
Över and ut för ikväll,
kramar L

No Comments

 • Milott

  Hmmm, märkte Du vilka snabba klipp de fick göra så att tjejerna inte behövde hålla andan så länge, hahaha. De flesta var ju nästan anorektiska och behövde verkligen inte en mindre midja!
  Ja, vad man kan hitta på youtube!
  Ha en skön sömn med vackra drömmar.
  Kram
  Milottan

 • Josanne

  Haha… tack för den, helgalen på så många sätt… :o)
  Och kycklinggrytan lät ju hur slurpig som helst, ska testa den med quornbitar. TackTack!
  Goder natt & Kram finaste du!

 • Nena

  Hahaha…jag dör! Är det en inbyggd pump som blåser upp tuttarna. Tänkte på Perelli när hennes bröst växte i direktsändning liksom. Och den där killen som svimmar när hon går förbi! Och kommentatorns stönanden! Obetalbart!
  (Det jävligaste är att jag äger en liknande tingest. Och den blåser inte upp någonting kan jag säga. De kanske var för uppblåsta innan för de där klistersakerna satt som några patetiska plåsterlappar på tuttarna och lyfte ingenting…)
  Kram

 • Oslotigern

  Ha ha – obetalbart! Ljudeffekterna, magdallrandet och smekningarna var bara så skrattretande. Och till de där pinnsmala asiatiskorna dessutom – undrar vem som kommit på det geniala konceptet 🙂
  God natt!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *