Lingon om.....

Min lilla kopp och jag


Godeftermiddag!
Nu är jag hemma igen och vilar mig lite på soffan och funderar bäst på om jag ska gå ut och skotta lite snö? Det bor så mycket äldre här i mitt hus och det är ju inte kul att halka omkring på snömodd tänker jag…

Här är den alltså, tekoppen som jag förlustade med själv med i går. Ja eller med det vinröda innehållet om vi ska vara noga.
Koppen låg i en av goodiebagarna som vi fick på eventet och så bytade jag med en kompis så jag fick två koppar och hon två doftljus. 😀

Sådär nöjd och trött som man kan vara efter en rolig helg. Jag tänker på att tiden gick alldeles för fort och jag hann inte med att prata och hälsa på alla som jag ville. Men å andra sidan så har jag träffat många som jag längtat efter och många nya bekantskaper på de mest oväntade ställen som en toakö.
Jag är fortfarande lite tom i huvudet 🙂 så jag håller här för stunden och snoozar lite och håller paus. Men det kommer ett inlägg till med eventsbilder från kameran om ni orkar mera. Kika gärna in hos Tindy om du är nyfiken vad som var i Goodiebagsen..
Gud vad jag gillar Goodiebags! Ett helt genialiskt påfund. Och på mig fungerar allt fjäsk och bjud…mer! mer!
Det har känts lite ovant att inte svara på alla kommentarer som jag brukar här i bloggen, men det hinns ju inte med när man är på springande fot. Istället slog jag personligt rekord i går med 17 ! st inlägg. 😀
Kramar och hoppas din söndag varit fin,
L

No Comments

 • Helena

  Finfina muggar!
  Så kul det har varit att följa ditt (och andras) bloggande igår. Det blev nääästan som att vara med… Det verkar som du haft en toppendag!
  Och jag hade inte tackat nej till den goodiebagen ni fick… Vad fina saker 🙂
  Kramar!

  • Lingon

   Kul att du följde! Jag tyckte själv det var jätteroligt att mobilblogga som en galning så det blev nästan som en grej bara det.
   Hoppas du kan komma en annan gång.
   Många kramar och trevlig kväll!
   L

 • Titti

  Tack för alla trevliga inlägg igår.
  Jag fick en fin prickig goodiebag av maken igår!!!….i den fanns en sminkväska, liten handduk och diverse godis!
  Kram Titti

 • Nena

  Ja du har ju varit jätteflitig med inlägg! att du orkade och hann! Ja visst är det något magiskt med att få! Kopparna var ju supersöta!
  Tack för att vi fick hänga med på ett hörn! Själv njuter jag av s*e*m*e*s*t*e*r!!!!
  Kram

  • Lingon

   Åh, är du på semester! Så skönt för dig. Hoppas att du slappar i kvadrat eller gör vadhelst som känns mest semester just för dig. Härligt.
   Jag sitter här hemma och hänger nu och känner mig som en urtvättad sill, hihi.
   Kramar och ha det så gott nu!

 • Katinka

  Ja, tack för alla fina inlägg igår! Hela 17 stycken! Det har jag aldrig lyckats med någonsin så det måste vara en enorm bedrift. Ni verkar ha haft det härligt hur som helst och kopparna ser så vackra ut. Kram

  • Lingon

   Det var superkul! Fast inläggen var ju mest textlösa så det krävdes inte någon större ansträngning egentligen. Kul att bara ha ett flöde liksom..
   Nu måste jag gå in och titta på din klänning en gång till med koftan till.
   Kramar!

 • Annelie

  Ja men vilken dag ni haft! Tyckte det var så roligt o se alla inlägg med bilder i går! Kändes som att vara med på ett hörn, tackar för det!!
  Förstår det är svårt smälta allt o alla intryck! Gissar det brusar än i ditt huvud, fniss.
  Fina presenter är ju aldrig fel. Var ju en hel del har jag förstått.
  Ha en lugn o skön kväll!
  Kram

  • Lingon

   Det var ju mening att du skulle vara med på ett hörn. 😀
   Hoppas du har haft en go skön helg därhemma, vi har fått massa snö nu?
   Japp, det brusar i huvudet..:-D
   Kramar!

 • Hilde

  Tack för alla inlägg under dagen i går. Det var riktig roligt att följa er på resan. Nu får du ta det lugnt och återhämta dig efter helgen. Snygga koppar!
  Kram

  • Lingon

   Lugnt är ordet!
   Jag ska kika på Sherlock på datorn, missade ju i går kväll så får jag hoppas att jag håller mig vaken.
   Många kramar och ha en fin söndagkväll,
   L

 • Helena / Bara en kaka till

  Fina Lingon, vad roligt det var att träffa dig! Nu har jag kommit hem och varvat ner (SJ skötte sig förvånansvärt bra ;-), jag har ätit tacos och ska dricka té ur min nya fina kopp. Vad smart du var som bytte till dig en extra! Doftljuset är tänt, sockorna är på, och nu blir det hyrfilm, Midnatt i Paris. Önskar dig en mysig kväll, stor kram!

  • Lingon

   Skönt att höra att du är hemma och än en gång, så glad jag är att fått träffa dig live.
   kramar och ha nu en fin vecka,
   L

 • Helena

  Åh jag är så sotis på er! Fick ingen biljett ;( men jag hoppas att det kommer fler tillfällen. Möjlighet att träffas, prata, umgås på riktigt. Smart av dig att byta och få två. Ur feng shui synpunkt ska man alltid omge sig av två-ting;). De sa mamma till mig när jag var singel ”Hur tror du nånsin att du ska hitta en kärlek när du bara har en nattlampa vid sängen?”
  stor kram

 • Coolaannna

  När man läser allas fina bloggar så här efteråt önskar man att man hann att prata med ALLA. Tyvärr såg jag bara till dig och hoppas kunna växla några ord med dig NÄSTA gång!!!
  Kram A nna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *