Trädgården

Galet rosa och högsommarvärme

Ojojoj så härligt det kan vara. Här smyger jag i rosenbusken och matchar med min nya fina blus. Tack Anna SC! Bilden är från i förrgår tror jag och dagarna rusar. Värmen är helt underbar och jag tillbringar ungefär hälften av tiden hemma, hälften på annan ort hos pojkvännen och så jobbet så klart. I tre olika riktningar som inte helt har fungerat att ta sig emellan nu när det är tågstrejk. Men ändå hyfsat bra, det är mycket värre för många som inte har några resealternativ.

Han renoverar hemma hos sig så jag hjälper till med målning och gräsklippning och sånt samtidigt som jag längtar hem till dessa fantastiska rosor. Och doften…doften…..åh…….

Bloggen går lite på sparlåga, det har den ju gjort ganska länge och det finns många skäl det men jag fortsätter och tar det lite i min egen takt. Just nu är det vädret och utomhus som gäller. 🙂 Kramar och trevlig kväll och en ros till dig som läser.

16 Comments

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Ibland måste en del saker få gå på sparlåga. Ta det lugnt och njut av livet du fina Lingon.
  Vilka rosor, underbara och rosa ”nya” färgen:))
  Kram

  • Lingon

   Tack så mycket och detsamma till dig. Hoppas du får en fin skön sommar som får gå lite lagom lugnt.
   kram!

 • Lotta

  Vilken buske. <3
  Här drar gubben upp den ena rabatten efter den andra och fyller på med sten.
  Känns både vemodigt och skönt.
  Kommer må bättre när jag slipper se hur det gror igen.
  Några få krukor och perenner som inte kräver mycket arbete passar mig bättre.

  Njut av livet!

  • Lingon

   Jag förstår det…men det är nog bättre att det känns bra än övermäktigt tänker jag. Krukor är lättare och minst lika kul som rabatter.
   kramar och må så gott

 • Karen

  You are a breath of fresh air, entwined in the rose bush. It is wonderful to see you so happy.
  I am thrilled that you are enjoying the summer sun and are headed in such a positive direction.
  Kramar,
  Karen XOXO

  • Lingon

   Thank you for those nice words Karen! You always make me smile with your words. I hope you have a wonderful week, summer.
   Kramar!

 • Bettina

  Det är så man måste göra, ta livet i sin egen takt! 🙂 Underbara rosor, vad är det för sort???? Sommarkramar till dig!

 • Milottan

  Du, Lingonet, det är alltid så härligt att komma in till Dig och kolla oavsett hur ofta Du skriver inlägg. Du har inte lika mycket tid, fullt förståeligt. Och som Du har det nu har jag haft det i 10 år. Man vänjer sig! Vi har gjort ett aktivt val att inte flytta ihop än. Och jag har därigenom en hel del egentid också. Jag trivs med det. Ha en skön onsdag. Kram

  • Lingon

   Tack fina Milottan! Det är faktiskt en riktigt tilltalande tanke att vara särbo när jag tänker efter. Fast helst lite närmre då än vad vi har nu.
   Kramar och hoppas solen skiner på dig

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *