Menu
Lingon om.....

Torsdag och Gunde

Så var det kväll igen och ännu en dag har flugit sin kos. Jag är lättare om fötterna, gladare i talet och det är inte så dumt alltså? Livet. Den här hösten har varit mastodont för mig på så många sätt och nu börjar det lätta en aning. Lagom till jul. Och den där julröran är en helt annan sak. Välbekant och skön, och jag har smygbörjat med att plocka kvistar med kottar. Bara lite försiktigt..smygjula.

Den här veckan avslutas med nördföreningsmöte i Malmö och jag roddar precis med vilken restaurang vi ska till och hur många ville ha laktosfritt? Ska vi köra julbord? Och lite sådana frågor. Vi blir runt 20 personer i ålder från 29 till 87. Riktigt festligt och jag ska köra en presentation. En liten en och vi ska diskutera små små viktiga frågor, för oss. Och dricka en massa kaffe och äta kanelbulle tills magen säger stopp.

Men ikväll avslutar jag med att se på när Gunde Svan ska klå Malin Baryard i hästhoppning. Hur ska det gå Gunde? Hur ska det gå?

Må så gott därute, kramar L

5 Comments

 • Hilde
  21 november, 2013 at 20:36

  Jag gillar ordet smygjula. Här ska det börjas redan till helgen iom att ingen är hemma nästa helg 🙂 Det låter som ni kommer att få en mysig julfest.
  Kram

  Reply
 • Flippfloppan
  21 november, 2013 at 20:48

  Hög tid att smygjula helt klart. Jag smygshopsade Amaryllisar idag, eftersom jag var ”färdtjänst” åt Pa. Kollar också Gunde, gillar programkonceptet mkt. kramar

  Reply
 • Linda G
  21 november, 2013 at 21:22

  Jag har precis tittat på Gunde och är brutalimpad! Vilken man! Kram

  Reply
 • Annelie
  21 november, 2013 at 22:44

  Smygjula är bra tycker jag! Så där bara lite lagom.. Trevligt ni skall ha på ert middagsmöte!
  Kram,
  Annelie

  Reply
 • Anne
  22 november, 2013 at 07:16

  Hihi jag har ju redan kompletterat tomteskaran å köpt mossa till avdventsstaken 🙂
  Kramar

  Reply

Leave a Reply