Lingon om.....

Torsdag och Gunde

Så var det kväll igen och ännu en dag har flugit sin kos. Jag är lättare om fötterna, gladare i talet och det är inte så dumt alltså? Livet. Den här hösten har varit mastodont för mig på så många sätt och nu börjar det lätta en aning. Lagom till jul. Och den där julröran är en helt annan sak. Välbekant och skön, och jag har smygbörjat med att plocka kvistar med kottar. Bara lite försiktigt..smygjula.

Den här veckan avslutas med nördföreningsmöte i Malmö och jag roddar precis med vilken restaurang vi ska till och hur många ville ha laktosfritt? Ska vi köra julbord? Och lite sådana frågor. Vi blir runt 20 personer i ålder från 29 till 87. Riktigt festligt och jag ska köra en presentation. En liten en och vi ska diskutera små små viktiga frågor, för oss. Och dricka en massa kaffe och äta kanelbulle tills magen säger stopp.

Men ikväll avslutar jag med att se på när Gunde Svan ska klå Malin Baryard i hästhoppning. Hur ska det gå Gunde? Hur ska det gå?

Må så gott därute, kramar L

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *