Lingon om.....

Festen – Den magiska sommarfesten

Tänk att bli mött av den här snygga tjejen och få en välkomstdrink? Det är vackra Fiona som hälsar välkommen till Flippis Paradis där det var sommarfest igår.

Ni vet vissa minnen har man extra kära…..som den här kvällen. Den perfekta sommarkvällen med blå himmel och ljumma vindar. Sköna vänner som är avslappnade och roliga att prata med. Mat som kittlar gommen, filtar om axlarna och så några skratt på det. Lite allvar, lite mys, lite berättande, lite lyssnande.

Jag kommer nog att minnas den här kvällen resten av mitt liv och le inombords. Och vi kanske träffas samma gäng när vi blir gamla och grälar om det var 2012 eller 2013, den där gången i Flippis Paradis. Och den där ostkakan.

Iallafall, här kommer ett kort kort sammandrag i några bilder för jag har grillen i gång och måste snart greppa tången.

Efter lite lekar och bus så blev det mat….mums! Och ser ni vem det är i bakgrunden? 🙂 Jag har inte ens hunnit titta i min kamera än, det här är iphonens bibliotek.

Så fångades solen i ett roséglas.

…innan den började sakta försvinna bort i ett rött sken.

Vi fick partyarmband av Fröken Abbe. 🙂

….och kurade skymning.

Det enda jag ångrar är att jag inte sov över på gräsmattan. 🙂

På stationen utanför Emporia vid midnatt.

Där sitter små ljusslingor över torget som ser ut som ett stjärnfall. Magiskt fint det med. Det finns så mycket mer härligt att visa och berätta men det kommer i veckan. Just nu har jag liksom en varm skön boll av alla minnen och har inte hunnit landa än efter gårdagen. Tusen tack Flippfloppan för du ordnade finaste dagen och kvällen. Du är magi.

Och i morgon kommer kompis Anne hit. Ihhhhhhhh. ”tjejskrik” 🙂 Så roligt det ska bli. 🙂 🙂

Kramar och njut av sommaren där ute.

No Comments

 • Hilde

  Visst var det magisk! Himla kul att få träffa dig igen 🙂 Vet du, vi körde fel på väg hem i dag. Plötsligen var vi på E22 på väg mot dig, haha Vi som inte skulle ha på GPS för det vara bara raka vägen mot Göteborg.
  Kram

 • Jeanette

  Håller med till fullo! En fantastiskt magisk kväll. Värmer hjärtat och jag är så glad att få vara en del av det.
  Många kramar

 • Vivvi

  Det ser verkligen underbart ut och du beskriver det på ett sätt så det känns nästan som man var där 🙂 Såna kvällar är ju magiska

  Kram
  /Vivvi

 • Helena

  En underbar dag som vi kan leva på lääänge 🙂
  Och du levererar finfina bilder som uppdaterar minnet! Och jag är fortfarande barnsligt glad för du visade mig hur jag kopplar Insta och fb 🙂 Tack!
  Kramar

 • Annelie

  Så fint ordnat för er i ’paradiset’! Låter som en mycket trevlig afton med de goda vännerna! Synd inte ’alla’ kunde vara med. Fast så är ju livet nuförtiden ..hitta ett datum som passar alla, knepigt det där.
  Hoppas din söndag varit bra! Här uppemot 30 grader..inte lätt alla gånger. Stånk från mig..
  Må väl!
  Kram,
  Annelie

 • Flipfloppan

  underbara bilder! Jag är så lycklig över att det blev bra och gråter en skvätt av rörelse. Upprymd samtidigt och undrar hur jag ska kunna sova? Helt överlägsna bilder från taket också, ser ut som värsta semestern på något vis. Jag har inte sett att det nu finns servering, men anade att det var på gång. Stora Kramar och tack igen och igen för igår!

 • Helen

  Ser ljuvligt ut och vad är väl en bal på slottet – eller fest hos Flippis … alldeles underbar – om man har barnvakt. =(
  På uppsidan får nu den där kvällen i Partille när allt var Perfekt från matchvinst till en kram (en sån där ”liite för lång för att vara anständig” – tack Per Holknekt för den definitionen)av någon jag bär med mig fortsätta vara Den kvällen ett tag till.
  Hoppas vi ses en annan dag istället.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *