Menu
Lingon om.....

Var är min butler?

butler

Fniss. Ja, jag bara undrar? För efter en vecka på hotell har gjort mig fruktansvärt bortskämd och bara det att inte få hotellfrukost är ju ett trauma. Havregrynsgröt? Som jag ska göra själv? Njaaaa…..

Annars så är jag lite trött och uppånervänd. Jetlag fast ändå inte. Från full rulle till vila och tystnad.

En himla fin dokumtentär om Diana Vreeland har jag sett på teven, kolla gärna in den här på play om du är intresserad av modehistoria och spännande människor. Jag har sett slutet två gånger och missat början så jag ska nog själv kolla in första minuterna. 🙂

Kramar och trevlig kväll,

L

12 Comments

 • solid
  29 juni, 2013 at 17:52

  Tyvärr finns ingen butler här att skicka ner till dig. Tänk en gång i tiden ville jag bli butler, hade väl förläst mig på P.G. Woodhouse. Havregrynsgröt är förresten gott, nyttigt dessutom. Dokumentären blev jag nyfiken på.
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2013 at 20:55

   Dokumentären är super! Har du förresten sett Jeeves & Wooster på dvd? Superkul med Hugh Laurie och Stephen Fry.

   Massa kram

   Reply
   • solid
    29 juni, 2013 at 22:12

    Sett med största glädje, det får nog bli en butler av mig när pensionen närmar sig.
    Kramar

    Reply
    • Lingon
     29 juni, 2013 at 22:36

     <3

     Reply
 • Septemberflikka
  29 juni, 2013 at 18:14

  Vad fin och somrig du är! Hotellfrukost är underbart. Fast bor man ofta blir väl även det tristess.

  Ha en fin lördag!

  kram

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2013 at 20:56

   Gäller att byta hotell då och då… 🙂
   kramar och trevlig helg fina du

   Reply
 • Bodil
  29 juni, 2013 at 18:48

  Hej! Brukar följa din mysiga blogg, men inte kommentera… Nu måste jag dock fråga om din fina klänning. Är det en Odd Molly?

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2013 at 20:56

   Hej Bodil och tack! 🙂
   Klänningen är av märket Turqoise och inköpt på Folk för två somrar sen. Jättefint märke.
   Kramar och trevlig helg till dig

   Reply
 • Helena
  29 juni, 2013 at 18:55

  Skönt att få bli bortskämd på hotell ibland, även om det kräver tillvänjning när man kommer hem 🙂 Du får välja mer lättlagad frukost hemma… Snygg dagens! Nyfyndad kofta? Jag provade den sist jag var i Stockholm och den är superfin!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2013 at 20:58

   Koftan är superfin och fyndad på Åhléns i Malmö. Gillar att den inte är lika tung som vanliga grandmas coat.
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Hilde
  29 juni, 2013 at 19:28

  Ja du, jag har tyvärr inte heller någon att skicka dig. Snygg stass fina du!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2013 at 20:58

   Tack. Dyker en upp så hojta… 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply