Lingon om.....

Var är min butler?

butler

Fniss. Ja, jag bara undrar? För efter en vecka på hotell har gjort mig fruktansvärt bortskämd och bara det att inte få hotellfrukost är ju ett trauma. Havregrynsgröt? Som jag ska göra själv? Njaaaa…..

Annars så är jag lite trött och uppånervänd. Jetlag fast ändå inte. Från full rulle till vila och tystnad.

En himla fin dokumtentär om Diana Vreeland har jag sett på teven, kolla gärna in den här på play om du är intresserad av modehistoria och spännande människor. Jag har sett slutet två gånger och missat början så jag ska nog själv kolla in första minuterna. 🙂

Kramar och trevlig kväll,

L

12 Comments

 • solid

  Tyvärr finns ingen butler här att skicka ner till dig. Tänk en gång i tiden ville jag bli butler, hade väl förläst mig på P.G. Woodhouse. Havregrynsgröt är förresten gott, nyttigt dessutom. Dokumentären blev jag nyfiken på.
  Kramar

 • Bodil

  Hej! Brukar följa din mysiga blogg, men inte kommentera… Nu måste jag dock fråga om din fina klänning. Är det en Odd Molly?

  • Lingon

   Hej Bodil och tack! 🙂
   Klänningen är av märket Turqoise och inköpt på Folk för två somrar sen. Jättefint märke.
   Kramar och trevlig helg till dig

 • Helena

  Skönt att få bli bortskämd på hotell ibland, även om det kräver tillvänjning när man kommer hem 🙂 Du får välja mer lättlagad frukost hemma… Snygg dagens! Nyfyndad kofta? Jag provade den sist jag var i Stockholm och den är superfin!
  Kramar

  • Lingon

   Koftan är superfin och fyndad på Åhléns i Malmö. Gillar att den inte är lika tung som vanliga grandmas coat.
   Kramar och må så gott

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *