Lingon om.....

Naturen anfaller

20130602-212506.jpgNaturen anfaller? Det brakar av älg i björkslyt och själv fastnar jag med gräsklipparen under en halvt utblommad vit rhododendronbuske och funderar på bärgning och fästingsanering när två danskar kommer till undsättning och till sist får loss både mig och klipparen. Jisses.

En sån där dag som varit lite lite väl lång och nu längtar jag hem där jag sitter på en orange mcDonaldsbänk och lyssnar på en polsk långtradarchaufför som pratar för högt och funderar på att det var nog bra att jag inte tippade över med skiten? Gräsklipparen alltså och det finns nog en övre gräns hur många bokstäver ett mobilt inlägg får innehålla?

Jeansshortsen då? Jodå nog kan ni få se dom på. Jag fotosjoppar kanske på lite solbränna på benen bara.

Må väl och fastna aldrig i en rhododendronbuske. 🙂

5 Comments

 • Helena

  Haha… vilken söndag du har haft! Jag ska ta fasta på ditt råd och hålla mig vid sidan av rhododendronbuskarna 🙂
  Kramar och ha en skön söndagskväll!

 • Annelie

  Fnissar här också..fastna i Rhodedendronsbuske!! Hur bar du dig åt.. Tur fanns snälla medmänniskor som kunde hjälpa dig. Å du inte gjorde dig illa. Här har det plockats fram två utegrupper, bara lite kvar som solsäng o parasoll. Rengjorde altan o dom möblerna. Ute grupperna får bli i dagarna. Lite pyssel blir det när man samlar på sig o hittar på lite nytt.. Blir nog bra i år med, eller hur?!
  Hem o vila dig nu! Släng på soffan eller sängen..
  Kram o natti,
  Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *