Lingon om.....

förbereder inför middag – Odd Molly Fun Days

Några av tjejerna på Barkarby outlet

Halloj!

Jag tänkte titta in här och säga hej för tiden att blogga har ju varit lite kort. Om du vill se mer vad som hänt under dagen så följ gärna mig på instagram. Jag är lingonberrie där.

Du behöver inte logga in eller så utan följ bara länken. Tror jag?? 🙂

Om en timme har vi middag och bordet är redan dukat och med det avslutar vi bloggträffen Odd Molly Fun Days 2013. Uppstassning pågår, någon färgar visst sitt hår på ett rum? 🙂 Och själv vilar jag lite och pausar. Ni ska få fina bildreportage senare såklart och mera text och tankar om helgen.Summa av det hela. Jag mår bra! De är roligt och fötterna är trötta. Så skönt att komma bort och glömma bort vardagen med jobb och få träffa andra fina tjejer, prata, umgås och titta på Odd Mollyplagg. Helgen har varit smidig och allt har flutit på bra. Strax är det lite photo shoot innan middagen och jag ska leta rätt på kameran och mina medfotografer. Öh, ja. Hon med färg i håret alltså. 🙂

Klädseln för kvällen blir den här fina Odd Molly Sumthing dress i guld och jag glömde min opulent blouse som jag tänkte ha som blusjacka upptill. Den är kvar i Skåne visst? Nåja. Nåja.

Skärmavbild 2013-04-13 kl. 17.09.01

Kapptvillingarna Sofia och Karen,

Skärmavbild 2013-04-13 kl. 17.09.29

På Barkarby idag…

Skärmavbild 2013-04-13 kl. 17.09.41

Lite snöblandat regn….

Skärmavbild 2013-04-13 kl. 17.10.04

Till sist lite tulpaner som hänger i taket i baren? Kul idé tycker jag och inser att nu måste jag gå och pudra näsan eller nåt sånt. 🙂

Trevlig kväll önskar jag dig som läser!

6 Comments

 • Sanna

  Men åhh jag blir ju inte alls avis på er. :p Eller jo! Men men jag var i alla fall i Molly affären i Stockholm förra helgen fast Barkaby låter väldigt lockande. Kanske får besöka Freeport i sommar i stället. Ha en ljuvlig kväll och hälsa dem jag känner. Kramis

 • Natascha

  Vilka härliga bilder! Ni verkar ha haft en underbar dag. Jag ser fram emot att få se bilder på er alla i era vackraste festklänningar. Och tack för igår förresten, ni hade ordnat allt så bra och det var verkligen kul att få träffa dig igen. Kram

  • Lingon

   Tack själv Natascha, så roligt att du kom upp sådär helt fantastiskt över dagen bara för att ses. 🙂 🙂
   Kram och fortsatt go helg

 • Elisabeth

  Hoppas ni haft en härlig lördagskväll!
  Nu har jag äntligen kommit igång att blogga. Titta gärna in på minamollydagar.blogspot.se
  Kram
  Elisabeth

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *