byxor & kjolar,  Odd Molly

Odd Molly färg färg färg..!

tripper B long skirt

Odd Molly Tripper B long skirt

Idag drömmer jag mig bort i en färgglad mönstrad kjol som är så vacker att det killar lite.

Himla bra tycker jag att man kan göra det, drömma sig bort och strunta i sina egna bekymmer en stund. 😀 Fokusera på något annat, något vackert som gör en glad.

tripper B long skirt

Energi, energi, energi

Eller varför inte i rött?

Ja, jag drömmer vidare och försöker kickstarta min dag men det går sådär. Var tog all kraft vägen? Jag behöver tanka lite till? För här hänger visst både kroppen och knoppen.

Eller så åker jag över till Köpenhamn och provar kjolen på riktigt. 😀 Som den dåre jag är…

Kramar och ha en fin dag därute, vi hörs lite senare.

L

No Comments

 • Katinka

  Ja, kjolen är värd det! Som sagt, jag har provat både den utan broderier och så har jag nu den med broderier hemma och och jag tycker nog att den med broderier är själva själen av de två. Så vacker. Ska försöka ta några bilder inom kort och visa. Tyckte nog att denna med broderier kändes aningens större i storlek, men jag kan ju tidigare ha provat ett litet exemplar bara. Den har hur som smock baktill och sitter superfint. Iväg och prova med dig. Och röd på dig lär vara underbar. Den andra med. Kram

  • Lingon

   Åh, det ska bli jättekul att se dig prova ut kjolen ordentligt nu. 😀 Please? Så otroligt fin ju…
   Det lutar åt att jag åker över faktiskt och tar en kik på den, och allting annat härligt.
   Ha nu en fin dag och lycka till med ehhh, ja allt det där som ska inspekteras idag.
   Kramar!!
   L

  • Lingon

   Tjata på bara…snart bestämmer jag mig nog för att åka. 😀 Jo, det ska jag. Och det är faktiskt sol men jättekallt ute. Vinterkappa och benvärmare-kallt.
   Tar du flyget ner?
   kram!

  • Lingon

   We will se…I just have to see it once again, live and try it on. Maybee…
   But which red short dress do you mean? The picture above is two red skirts on the model, I assume…? Or?
   Have a wonderful day you too,
   kramar

 • Runa

  Åk och prova den där underbara kjolen! Själv blundar jag när den där kommer på bild….jag blundar hårt. Ha en bra dag! Kram

 • Josanne

  Då är vi två hängisar idag… :o( Fast åhhhhhhh Köpenhamn!!! Vill vill vill!!! Tror du att det kan vara öppet på lördag, påskafton? För då kunde jag kanske försöka dra med dig dit då istället?… :o) Kram!!!

  • Lingon

   Jag tror de har öppet. Hela Köpenhamn brukar ha öppen på Påskafton men jag kan ringa och fråga för säkerhets skull. 😀 Vore jättefint att vara med dig en dag!
   kram

 • Madde

  Märkligt! Satt just och funderade på att det var längesedan jag åkte över Sundet, så jag tycker absolut du ska åka. Jag gillar de lite dova färgerna på översta bilden om jag bara tänker på vad jag skulle passa i/ tänka mig, men älskar de röda nyanserna i understa. Ha en fin dag oavsett vad du tar för dig och ta på dig ORDENTLIGT!!! det är ICKE varmt trots att solen skiner. storklem

  • Lingon

   Tack vännen! Ha en fin dag du med och det är verkligen kallt i dag, vinterkappa eller något luddigt får värma kroppen tror jag.
   Ha det gott,
   kram!

 • Louise Larsson

  Halloj tjejen! Gud så trevligt att åka iväg så för att prova denna vackra kjol. Synd att det är så långt för mig. har aldrig varit i Köpenhamn det skulle vara väldigt mysigt att åka dit en dag. Tyvärr säger kassan nej till denna skapelse just nu…..Djursjukhuset har ringt……Vi får hämta Blondis..han är mycket piggare nu. Dom tror att det är salmonella, tydligen väldigt vanligt i år för katterna som gillar fåglar. Svarprov efter helgen. Kramar

 • Oslotigern

  Klart du ska åka över sundet och prova! Ser ut som en riktig Lingon-kjol, och jag röstar på den röda! Skulle så gärna följt med dig till Köpenhamn 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

 • Sockervaniljochenskvattgradde

  De röda ser super fint ut. Älskar rött.
  Vi ska ju åka till Danmark nu fredag till lördag:))
  Kolla kan man ju alltid göra.
  Ha en bra kväll!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *