Lingon om.....

Funderar på vad ska man ha påååååå sig?

lila
Idag är jag lite tom i huvudet och det är det där mulna vädret ute, det som gör att det känns som man inte kommer igång med dagen.
Så jag funderar, dricker en andra kopp kaffe och kikar i arkivet. På fredag är det ju den där träffen på Odd Molly, för fans och bloggare och nu är det dags att börja tänka på det och glädjas lite.

Undrar hur många det blir? Odd Molly fyller 10 år nästa söndag den 25:e mars så det blir nog ett litet födelsedagskalas?
Jag gillar kalas!

Färgglad eller ljust och ljuvlig?

Full mollykostym med många plagg?

Eller bara ett enda som en finklänning eller kofta?

Ja sånt tänker jag lite på av och till medan dagen startar.

Får man fråga vilka som ska dit nu? Ska du?

♥ 

Kramar och ha en skön lördag!

L

No Comments

 • Titti

  Ja jag ska ju dit och funderar också på klädsel….lutar åt att färgen grönt finns med i alla fall!!
  Kanske får vi tårta!?
  Trevlig helg…..kram Titti

 • Nena

  Oj så mycket fint! ja hur ska du kunna välja??? örstår precis hur dina tankar går, ibland vill man ju vräka på som du säger, ibland låta ett plagg få trona i ensamt majestät!!! klart det blir lite födelsedagskalas! och jag är också så nyfiken på vilka som kommer att vara där! Jag tror att ni kommer att bli riktigt många och både såna man känner igen och de man inte alls känner till så det ska bli spännande att få se! jälv är jag inte bjuden och hoppas därför på många riktigt härliga bilder att njuta av från denna tillställning! Och att ni passar på att ställa riktigt smarta frågor också så klart! Och så ska det ju bli spännande att se vad alla har på sig också förstås!
  Kram

  • Lingon

   Klart det kommer många bilder! Och om du vill och orkar så maila Odd Molly och hör om du inte kan komma? Om du vill menar jag. <3
   Jag tror också som du att det kommer många man känner lite grann och så några som man aldrig sett förut. Ska faktiskt bli spännande för Odd Molly är ju kläder som engagerar tjejer. Och alla har sin egen stil.
   Kramar och ha en go kväll,
   L

 • Katinka

  Åhh ja, det där tål att tänkas på. Själv tycker jag om ensamt plagg som får symbolisera heklheten. Hoppas ni får det underbart och det är ju klart ni får. Kram

  • Lingon

   Ja, precis. Jag också. Men så är det där med full kostym och ha fem plagg på sig som är roligt det med. Även om man ibland känner sig som Pippi. 😀
   Vi får se helt enkelt….
   kramar och ha en fin kväll nu!
   L

 • Hilde

  Ja inte lätt det där. Jag tycker nog som Katinka, ett eller två plagg. Men du är så himla fin i dina färgglada kombos så det är svårt att ge dig råd. Du hittar nog på något bra till slut:-)
  Kram

 • Marie

  Har ju egentligen inte tänkt att åka men fortfarande kan jag få ett ryck i sista sekunden 🙂 Och kläder ja… Ska man sitta på tåg i flera timmar måste det vara bekvämt. Fast det kan ju vara snyggt för det 🙂 Du var väldigt fin i den mörklila stassen. Kramar och ha en fin dag! ( Skrev fel först 🙂 Kram och ha en fin stass blev det! Haha.. men det önskar jag dig också 😀 ) Kram

  • Lingon

   Kram och ha en fin stass är ju jättehärligt!
   Hoppas att du kanske känner kraft och ork och dyker upp, eller så får vi ses en annan gång såklart.
   Det är bara att byta om på tåget a la Stålmannen..:-D
   Kramar och ha en fin kväll,
   L
   <3

 • Odd Molly-holic

  Kan inte vara med, pga tiden. Har ju ett krävande heltidsjobb som jag inte bara kan ta ledigt ifrån med så kort varsel. Hoppas dock kunna vara med på middagen. Hoppas ni får en fin dag.
  KRAM!!

  • Lingon

   Oh så synd..:-( Men får man inte ledigt så går det ju inte. Jag hade lite tur med det…
   Får se om vi ses på kvällen då?
   kramar

 • Annelie

  Ååh så fina olika kombinationer du visar oss!! Tycker du klär fantastiskt bra i färger, så är du bra på hitta olika kombos. Ta något du känner för sådär bara, vi är alla olika. Själv skulle jag nog varit mer ’osynlig’=beige, haha..om jag hade åkt! Vilket jag inte kommer göra alltså.
  Nu tittar solen fram igen, trädgården lockar..
  Ha en skön lördag!
  Kram

  • Lingon

   Tack! Så tråkigt att du inte kommer men går det inte så går det inte. <3
   Hoppas du har en go lördag därhemma.
   Färg ja...jag gillar färg men också att göra tvärtom och ha vitt och powder. Vi får se! Jag lovar att blogga så mycket jag orkar från dagen såklart.
   Många kramar!

 • ria

  Haha, vi har samma Silk Sleeveless dress! Det är nog min favorit, har redan 4 olika färger (finns det fler, vet du?)… Du klär jättebra i rött, rosa, (berry, magnolia…) och olika lila nyanser (purple, lilac…)! Och sen gillade jag idén att du skulle kombinera med sjalen du (?) gjort själv.
  Hoppas det blir riktigt roligt. Evenemanget har engagerat många så jag ser framemot att läsa allas erfarenheter nästa söndag!

  • Lingon

   Det är en favoritklänning. 🙂
   Två äldre modeller finns eller jag menar färger, en i lila/guld och en i silver/guld. Jättefina de med.
   Kram!

 • Christine

  Jepp, ska dit, vet inte heller vad jag ska ta på mig, men det löser sig, sa hon som… 🙂
  Ska bli kanon att träffa dig irl för första gången, ser mycket fram emot det! Stor kram

 • Mimmi

  Åh Mimmi kan inte heller närvara.
  Ska pussa på mitt senaste barnbarn istället:)) Men jag ska klä mig som om jag vore på Mollys ”födelsedagskalas”. Något ljust och mjukt så bebisen ligger skönt på min arm…

  • Lingon

   Så härligt med en nykomling i familjen. Grattis! Och det slår ju allt det. <3
   Hoppas vi ses en annan gång och kan köra racer genom stan.
   Kram

 • Minoo

  Oj, tror du att det är för att fira deras jubelium? Då kanske jag ska tänka om gällande klädsel… annars hade jag nog tänkt något lite mer färgstramt. Läs grå-chalk-svart. Kram och ha en fin helg!

 • Vivvi

  Usch, det har jag inte ens börjat fundera på 🙂 Får bli vad jag känner för på fredag morgon tror jag. Dyker mitt paket från Deepfling upp blir det nåt därifrån det är givet. Men undrar om man kanske måste ha tre stassar med sig…fredag dag, kväll och lördag….Hmmm 🙂
  Du blir säkert ursnygg i vad du än väljer.
  Kram
  /Vivvi

  • Lingon

   Äh, det ordnar sig och du är alltid supersnygg. Jag hade bara inget annat att tänka på i förmiddags. Vad kan du få från deepfling tro? En heavy metal dress? 😀
   Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *