Terms and Conditions

Välkommen att handla second hand ur mina skåp.

Här säljer jag kläder som aldrig blivit använda eller bortglömda eller helt enkelt bara vill flytta till nya marker, kanske till dig? Varje plagg har en egen beskrivning om det är i nyskick, lätt begagnat eller vackert nött. Frakt tillkommer i kassan och jag erbjuder Skicka Lätt med posten, eller postpaket samt säljer även till Danmark, Finland och Norge. Du gör betalning med banköverföring eller via PayPal. Happy Shopping!

Betalning via banköverföring går till som så att efter det alternativet valts i kassan kommer du till en sida som ger all information om kontonummer. Jag önskar få betalt inom tre bankdagar såvida vi inte kommit överens om annat via milkontakt.

Betalning via Swisch till nr 0705504118, Linda Stråhle

Betalning via PayPal dirigerar dig till en betalsida där du enkelt och tryggt gör din betalning.

Returer tar jag inga utan du får själv sälja plagget vidare om det inte passar. Återvinning i dess bästa form och lättast för oss båda. Jag synar dock plagget noga innan det postas och skulle jag ha missat något, vilket ju trots allt kan hända så maila mig snarast så kommer vi överens om en retur eller prisnedsättning.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *