Fotografi

För snart sex år sedan startade jag bloggen lingonberrie.se och fotograferandet har fått ta större och större plats. Efter hand har jag lärt mig att redigera bilder och Photoshop som först var en mycket motsträvig kompis blev senare till en god vän och följeslagare. Mest har jag nog lärt mig genom att redigera dåliga bilder till att bli bättre och användbara genom att manipulera och trixa för det är inte lätt att blogga varje dag och leverera bilder från situationer då det bara till en chans, ett tillfälle.

Bloggen speglar min vardag och innehållet är därefter och det är fortfarande lika roligt nu som i början. Ibland skriver jag om ytliga saker och ibland personligt och nära, eller så får bara bilderna tala.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *