Om Linda

Hej hej!

Vem är jag då? Linda eller Lingon?

Jo jag är en +40åring som flyttade till Höör för några år sedan. Skåning från Hässleholm med påbrå från Dalarna, Värmland och de mörkaste skogarna utanför Örkelljunga. Jag är hantverkare/musiker med ett stort intresse för fotografi och några problem med att sysselsätta mig har jag inte. Jag bor ihop med Mattias – man , Doris & Selma – katter.

Min tid går åt oftast till att lära mig nya saker, jag har liksom ständig lust att ta reda på och undersöka saker. I hjärtat är jag musiker, folkmusiker tror jag, eller dirigent men jag spelar sällan själv då jag ofta är trött i huvudet efter en dag på jobbet med massor av decibel. Då är foto mera tacksamt att hålla på med. Som är tyst. Jag är mycket opretentiös.

Mer? Jag gillar fetaostsallad och grillat och sommar och önskar jag hade mera tid till att sticka strumpor och komplicerade sjalar. Jag gillar att träffa människor och umgås och önskar jag hade fattat det tidigare i mitt liv. Som barn var jag en ensamsittare, som trivdes bäst med att läsa kompisarnas serietidningar istället för att leka, eller rita i timvis och hitta på låtar på pianot eller helt enkelt bara dagdrömma.

Min blogg, Lingonberrie.se började lite som en väg till att hitta nya tjejkompisar i vuxen ålder i Skåne. Vänner fick jag, inte bara i Skåne utan hela Sverige och många andra länder ända bort till Kanada. Numera tar jag det lite lugnare med bloggen och satsar på att må bra, och sköta träning och kost. Mindre datortid alltså även om den lockar med att sätta igång med nya projekt och jag funderar ofta över livsbalansen som nog är en konst?

Kameran och foto är två stora kärlekar och framför allt är jag en väldigt snäll människa.

 Välkommen att läsa bloggen!