Menu
Natur

Vintern kom tillbaka och snurrade vidare

En söt liten blåmes kvittrar förbi. Jag blir så glad av deras positiva uppsyn, de är liksom på gott humör? Vintern tillbaka med ett ryck och det var riktigt kallt förra veckan. Det var väl inte riktigt så vi hade beställt? Vår hallå?

Nu har snön redan hunnit smälta bort och det har trillat ner en ny omgång under natten, fast det känns vårigare och varmare. Det är nog sista gången innan det blir varmare. Vi håller tummarna för det.

Vackert och knarrande snö. Fågelmaten tog slut och jag fick ut och handla ny. Otroligt bra det där med fåglar tycker katterna. Underhållning att titta på hela dagarna. Som när vi kör seriemaraton, fast för katt.

Mitt gamla tamronobjektiv åkte fram och bilderna är tagna genom köksfönstret. Kul ändå, även om det är svårt att få till det riktigt bra. Kanske ska jag bli fågelskådare någon gång längre fram i livet. Det verkar så otroligt roligt och skönt att vara mycket utomhus och leta fåglar.

Allting blev så tyst och mjukt ute. Ljuden dämpades.

Tittut!

Och ha en fin dag, hoppas det kommer mera sol.

1 Comment

  • Asta
    20 mars, 2018 at 20:15

    Åh Gärdsmygen där blir jag avundsjuk på, det har jag inte någon vid mitt fågelbord. Det är en av mina favoritfåglar.

    Reply

Leave a Reply