Menu
På bordet

Som finast när de vissnar

De är som allra finast när det nästan är över. Tulpanerna hänger längre och längre ner och mitt knep för att njuta av dom är att placera vasen högt upp så jag får det där hängandet i ögonhöjd. Annars får jag ju lägga huvudet på sned och böja mig ner.

Dagens blomstercraving består annars av blå anemoner! Jag måste ut och försöka hitta några fina. Kanske även rosa eller vita. Bara någon….några..

Jag önskar mig sol och en varm helg, kan man få det tack? 🙂 När jag tittar ut snöar det envist och bestämt så det är bara att härda ut. Om jag bara önskar tillräckligt högt.

Trevlig fredag önskar jag dig. ♥

 

3 Comments

 • Anne
  9 mars, 2018 at 10:25

  Fantastiskt bild och visst är de som vackrast i just det skedet. Av kända orsaker blir det ju inte så vidare värst mycket tulpanner på Hornsgatan men just nu har jag en vas med skönheter i just den färgen. Vasen står högt och icke hoppvänligt 🙂
  Kramar!

  Reply
  • Lingon
   9 mars, 2018 at 10:39

   Tack. 🙂 Och vad trevligt att höra från dig. Kram och många helghälsningar

   Reply
 • Asta
  9 mars, 2018 at 18:33

  Håller med om att de är som finast när de börjar vissna. Tyvärr är perioden så kort efter att de börjat vissna vackert tills de blir fula.

  Reply

Leave a Reply