Menu
Trädgården

Längtan, längtan, längtan..

Hej!

Hur har ni det? Det var ju länge sen sist. Här är allt bara bra och ungefär precis som vanligt. Mycket jobb och livet trummar på i sin egen melodi, framåt och på väg någonstans. Det är ju svårt att sammanfatta allt som hänt sista tiden i några korta rader så det får räcka med att allt är bra. För just så är det.

Visst är det härligt med lite vårblommor och små vintergäck? Som jag längtar till vårsäsongen och de första kvällarna ute i trädgården. Snart så.

Äntligen blev det dags för lite trädgårdsbilder och jag hoppade ut i pyjamas och innetofflor i vanlig ordning. Med en tjock kofta ovanpå lyckligtvis.

Just nu har vi pudersnö i rabatterna och det är ganska kyligt men ändå kikar det upp små glada gula typer ur jorden. Jorden är bara halvfrusen så den är inte så hård men det varierar lite dag för dag.

Tittut!

Den här alunroten har övervintrat i kruka och nästan hållit på att växa när det varit milt.

Och rosornas blad sitter delvis kvar…under ett lager av vitt puder.

Gult är glatt? Japp.

Nu är det fredag och dags att hålla helg för mig. Det kommer bli födelsedagsfirande av en som fyller jämt, och mycket uppvaktande och bus. Det ser jag fram emot och hoppas på många fina bilder ute i naturen kanske? Vi får se…än så länge är det mycket hemligheter och jag tycker det är så roligt med överraskningar. Förväntan på hur det ska bli, att göra något fint för någon annan…slå in ett paket….skriva ett kort….

Ja, allt det där är som att vänta på att äta en god kaka. Förväntan och glädje.

Vi hörs snart igen och må så gott. Jag tänkte försöka lägga ut ett inlägg i veckan framöver. Nu är det ju vår!

Stor kram. L

2 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  23 februari, 2018 at 21:04

  Vad kul att se dig här igen.
  Ja visst längtas till våren.
  Ha en fin kalas-helg.
  Kram Titti

  Reply
 • Asta
  26 februari, 2018 at 07:52

  Ja, du är inte ensam om att längta efter våren. Här har vi massor av snö och svinkallt och det gör verkligen ont i själen.

  Reply

Leave a Reply