Menu
Trädgården

Ge mig en näva nävor

Godkväll!

Här sitter jag och städar datorn och så dyker det upp trädgårdsbilder som jag glömt visa upp i bloggen. Här kommer tre bilder med nävor som blommade så rart i maj månad. Jag försöker varje år få dem att hålla igång hela sommaren men nejnej…det vill vi inte.

På något sätt tröttnar jag aldrig på blombilder och vackra gröna bladverk. Kort skärpdjup eller låta alla detaljer synas, vilket som. Grönt, brunt och lilarosa och taget på kvällen så man kan nästan tro att det är höst även om det var i maj.

Det finns lite nya bloggplaner. Oj, sa jag det? Jo jag ska hjälpa till att marknadsföra Korgcenter.se lite mer med bilder och text och vi får se vilken plattform det hamnar på. Det är ju min lokala inredningsbutik nr 1 och det har ju redan varit med en hel del här i bloggen så det känns bara bra och väldigt kul. Dock är det lite klurigt att fotografera inredning och jag håller på att förbereda mig inombords. En ny blogg..ett språk som ska fungera och fina bilder som jag kan stå för samtidigt som det inte behöver vara allt för uppstyltat. Tänker jag mig…. Vi får se helt enkelt.

Jag kommer fortsätta att finnas kvar här ändå. Lite då och då och bara referera om livet – mitt liv och det som jag har omkring mig. Foto kommer det alltid att finnas. 🙂

Trädgården vill ha uppmärksamhet just nu och vi har underbart höstväder så jag hoppas på att få till några timmar snart till att få jord under naglarna. Tulpanlökar är inköpta och tomatplantorna sjunger på sista versen även om det finns många tomater kvar att plocka. Jag har i vild optimism grävt upp många perenner som ska flyttas och nu står de och flämtar efter jord i krukor. Bland annat den fina nävan på bilderna. Men den är en seg varelse som verkar klara av det mesta – utom att blomma på befallning.

Trevlig kväll. ♥

6 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  20 september, 2017 at 23:52

  Kul se dig här.
  Lycka till med det nya.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2017 at 10:54

   Tack rara, kram!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  21 september, 2017 at 09:11

  Så fantastiskt vackert …
  /Kram

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2017 at 10:54

   Tack! Helgkramar tillbaks

   Reply
 • Asta
  22 september, 2017 at 08:22

  Förstår att du gillar att fotografera blommorna så. Blir jättefina bilder. Lite drömska (om nu det är ett ord).

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2017 at 10:55

   Tack! Det är så kul att fotografera ju. Bästa hobbyn någonsin.
   Trevlig helg

   Reply

Leave a Reply