Menu
Träning och hälsa

Att bara totally bjuda på det

Yo! Eller nåt. 🙂

Hej kära fina bloggläsare!

Jag har biceps. Därinne någonstans.

Det finns en anledning att jag inte hinner med så mycket härinne i blogglandet, och det är gymmet. Jag har blivit en enveten vardagsmotionär och äntligen känns det bra. Tre kvällar i veckan gymmar hela familjen på fem personer och jag kan inte mer än att hänga på. Äntligen har jag hittat ett sätt att träna som inte ger bakslag hela tiden.

Foten har läkt ut även om den säger i från ibland. Jag har ju haft problem med hälsporre och små inflammationer på sidosenorna. Jag kan så mycket mer jämfört med ett år sedan och det känns stort. Min kropp är inte hopplös och jag är inte modlös.

Man har inte roligare än man gör sig… och just här stod en granne strax bredvid mig och filmade med sin iPad? Och vi pratade strunt.

Häpp!

Mina poseringar lämnar kanske lite att önska. 🙂

Det bästa är att jag har inte ont när jag rör på mig. Mina kroniska smärtor minskar, sömnen är bättre och tröttheten och dimhjärnan är förpassade till ett dammigt hörn i garderoben och flyttar nog ut permanent.

Det svåra är att träna på sin egen nivå. Lätt, rörligt och inte ta in så man kräks. Då går det bra och emellanåt lyfter jag tungt också men oftast inte.

Det är så otroligt svårt för folk att fatta att man vill träna i sin egen takt. Inte pusha alltid utan kör på där det känns bra och det går att gå till jobbet dagen efter utan problem.

Ibland kan det bli bakslag och jag reagerar väldigt dåligt på att ha träningsvärk och stelhet i kroppen. Det är precis som den överreagerar och själen säger aj aj aj.

Men nu…men lite mer erfarenhet av lätt träning vet jag att det går över och jag kommer inte dö av ynk och ont. Bara att inte göra så stor affär av det.

Så nu vet ni vad jag pysslar med på kvällarna. Och jag mår sååå bra. <3

Jag saknar att blogga och fotografera väldigt mycket. Det har varit en trist sommar på det viset men finns inte tiden så gör den inte det. Målet är att fotografera och göra ett inlägg i veckan, tänker jag mig. Egentligen vill jag så mycket mer men det går inte just nu.

Bra saker…

Triaction sport-bh från Triumph. Inte snordyr utan överkomlig och skitbra.

Pulsklocka Polar A300. Såklart rosa! Använder denna varje dag och PolarFlow och PolarBeat-apparna.

Inte sponsrat inlägg men ska man blogga så ska man. 🙂

Vi kan köra vidare.

Hårfrisyr – någon sorts klippning behövs

Brillor – gamla

Tröja – OM

Tights – detsamma

Trädgård – gemensam

Vi hörs och ses snart igen. Jag finns kvar här, bara inte så ofta.

Kramar L

2 Comments

 • Emschen
  6 september, 2017 at 21:35

  Heja dig!
  Jag hoppas att jag också kommer igång med träningen igen.
  Fast tja jag har inte lika snygga träningskläder som dig. ?
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  7 september, 2017 at 09:47

  Wooo ”Girlpower” ❤️
  /Kram

  Reply

Leave a Reply