Menu
Natur / Utflyktstips

Havet – det stora blå och en ljuvlig strandäng

Det är ju inte särskilt svårt att njuta…

…när man står på en strand och håret bara far åt alla håll och havet brusar.

Havet.

….och en bus-selfie. 🙂

Vi har varit på Tobisviks camping några dagar och jag har andats hav och bara haft det gott. Jag älskar havet och att åka dit en lite tur varje sommar är ett måste. Några timmar, några dagar..det ska bara bli av.

Vädret är ju väldigt fram och tillbaka men vi hade tur och fick ca 12 timmars sol i en paus från allt regnande. Det liksom öste ner när vi reste både dit och hem.

För kallt och blåsigt för ett dopp men solstunder i lä i en lund av tallar och jag har fått lite fin solbrun färg. En dag följde vi stranden in till Simrishamn och njöt av stockrosor i alla färger och små vackra hus. Lunch på italienskt hak och sedan flanerande och funderande på glass. En kamp på minigolfbanan och sen kvällsmål och campingdisk och polletdusch. Semester, sodoku och bragokex.

Sista dagen kom kameran fram och de här blomsterängarna? Så fina och alla dessa färger. Vallmo, blåklint, tistlar och ogräs. Det kan knappt bli finare än så.

Jag har inte koll på hur många färger blåklint finns i, eller om det är olika faser? Här fanns det vit, rosa, lila och blå.

Och en sista bild för jag kunde inte välja.

Semestern rullar vidare för mig ett tag till och jag börjar lite lite rastlös, längtar tillbaka till jobbet. Samtidigt absolut inte. Om bara den där solen kunde titta fram lite mer…..så skulle jag inte ha några som helst problem att vara ledig.

Återkommer snart igen, ha en skön vecka och hoppas solen skiner. ♥

4 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  25 juli, 2017 at 08:54

  Wooooooooo å fantastiskt underbart & vilka vackra Foton ❤️ …
  /Kram finaste denna soliga ljuvliga sommarmorgon!

  Reply
 • Asta
  25 juli, 2017 at 09:48

  Det är konstigt det där med väder.Vi har haft jättefint väder i två veckor. Möjligen börjar det vända nu. Vilken fantastiskt fin sommaräng du hittade!

  Reply
 • Fröken Abbe
  25 juli, 2017 at 11:46

  Aha, du har varit hemma hos mig! Själv har jag aldrig gillat den grusiga sanden just där utan alltid tagit mig till Sandhammaren, Borrby strand där den fina vita sanden finns.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 augusti, 2017 at 11:27

   Ahaaa? Ja, sanden var lite jobbig att gå i, man sjunker ju ner och får kämpa som tusan. 🙂 Men bra motion för mig.
   kramar!

   Reply

Leave a Reply