Menu
Trädgården

Nu pratar vi lite rosor – eller mycket

Vi måste ju kika på rosor i en helt galen mängd. Jag har ju inte hunnit ens fotografera dom på riktigt med finkameran men som tur finns mobilen. Det är alltså makalöst när det blommar så här stort och doften, doften. Åh.

Det är liksom ganska speciellt att stå där under rosenhavet och bara andas svag ros/citrondoft. När regnet torkar upp och ibland i gassande sol.

Och ibland har jag svårt att förstå….

….att jag bor här? Så otroligt fint och fastän det är ett vanligt radhus/lägenhet med en miniträdgård så känns det ändå så prunkande och grönt och jag glömmer för en stund att jag är mitt i byn.

Rosen heter Constance Spry och är nästan lika gammal som bloggen, ungefär sju år.

Pioner till dig som kikar in. ♥

Första dagen på semestern är avklarad och den är helt godkänd. Bra väder, ingen jacka, inga strumpor och så pyssel med lite av varje och jag är riktigt avkopplad. Redan? Ja, det känns så skönt och bortsett från en liten söndagkvällsångest, jag glömde bort att jag har semester. Ett soduku är löst och ett korsord halvgjort.

Det blir bra det här.

4 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  11 juli, 2017 at 08:16

  Åh,waooooo ljuvligt vackert ❤️
  /Kram fina du & ha det riktigt gott i sommar!

  Reply
 • Asta
  11 juli, 2017 at 12:22

  De är som bäst nu rosorna. Har också gått runt och fotograferat, det går ju inte att låta bli! Så fina bilder och rosorna måste verkligen lysa upp din lilla trädgård.

  Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  11 juli, 2017 at 23:48

  Vilket helt UNDERBART roshav.
  Kram Titti

  Reply
 • home2tiny
  21 juli, 2017 at 09:35

  Men jisses, helt makalöst vackert, så vill jag också ha det i min trädgård, som i en saga. Ha en fortsatt skön och mysig semester och hoppas solen lyser på dig. Kramisar Tina

  Reply

Leave a Reply