Menu
Odling

När det är mörkt ute och jag bara ville säga hej

Hej!

Jag kunde inte låta bli att ta fram kameran och ta några kvällsbilder och det är så skönt ute. Det blir en kamp att gå in och avsluta kvällen. Mer. Mera vår och försommar tack. Jag vill göra allt och ingenting på samma gång.

Hemmahasarestassen är en gammal Helly Hansen kofta som hängt med i många år. Så varm och känns lite som en förhistorisk fleecetröja. 🙂

Koltrasten sjunger. Jag vill inte gå in.

Det är egentligen ganska mörkt men den översta bilden har jag ljusat upp lite. Allting blir lite blått.

En katt jamar vid nätdörren.

Grannen försöker ringa till hemtjänsten, balkongdörrar är öppna i huset. Små ljud överallt och jag vill fortfarande inte gå in. Vi tittar på min lilla odling i stället.

Den har precis kommit ut och nu hoppas jag att frostnätterna är förbi. Tomater, chilli och en gurka och det kommer att bli alldeles för trångt med alla krukor. Precis som vanligt. 🙂 Och jag vill inte gå in.

Det är en helt vanlig måndag, och jag har mycket att prata om egentligen men det är nog dags att hålla kväll. Vi ses snart igen hoppas jag. Jag saknar min tid här vid datorn och att hänga med bloggvännerna men den tiden kommer snart. Bara någon vecka till med jobb i mastodontportioner, sen är det lugnare tider och mer luft.

Trevlig kväll. ♥

6 Comments

 • Anne
  16 maj, 2017 at 12:09

  Fy Fabian vad jag saknar dig när jag ser bilderna men nu är kattvakt bokad 🙂

  Reply
 • Fröken Abbe
  16 maj, 2017 at 17:09

  Fint inlägg!
  Jag själv kommer mig inte för att njuta. Det enda jag ser fram emot när jag kommer hem är när jag ska få gå och lägga mig, så trött…
  Kram

  Reply
  • Lingon
   16 maj, 2017 at 21:26

   Åh då har du mycket att göra nu? Men att se fram emot att lägga sig är skönt det också, vissa dagar är såna för mig med. Och så pollenallergi.
   Stor kram och ta hand om dig!

   Reply
 • Asta
  16 maj, 2017 at 22:00

  Ja nu börjar det bli härligt ljust på kvällarna ändå. Här i småland vågar jag inte lite på att frostnätterna är över ännu. Fortfarande alldeles för kallt här.

  Reply
  • Lingon
   16 maj, 2017 at 22:20

   Nej det förstår jag för det känns som det är på gränsen här med.
   kram!

   Reply

Leave a Reply