Menu
På bordet

Glad Påsk och Magnoliafrossa såklart

Glad Påsk!

Ja, jag vill hojta det lite högre idag än vanligt för jag är glad och jag har tänkt till lite.

Tack till dig som kikar in här ibland och läser mina ord och kollar på bilder. Tack! Det betyder så otroligt mycket för mig att någon läser bloggen så tack till dig.

Jag läste själv gamla inlägg häromdagen och även om jag inte är så aktiv här inne idag av många skäl så är jag så otroligt glad och tacksam att bloggen har varit min vän och kreativa hörna och mötesplats på många olika sätt. Kommentarsfältet har varit tätt befolkat och jag har fått dela med mig av glada och sorgliga stunder men kanske mest bara allmänt babbel och sällskap. Det har betytt så mycket positiva saker för mig, framför allt mötena i kommentarsfältet och vissa av er som är nära vänner ”in real life.”

Med handen på hjärtat har jag idag inte så mycket att blogga om. Det är ont om tid för att göra det ordentligt, i mina ögon ordentligt:) och många delar av mitt liv vill jag inte dela med mig av längre. Eller rättare sagt, att göra det light och inte ha tid att prata om saker ordentligt tycker jag är ointressant. Jag vill gärna följa upp vad jag pratade om igår och ha en röd tråd men det är ju omöjligt när jag bloggar någon gång i veckan.

Men bilder finns ju! Och att dela med sig av fina bilder och skriva några ord är det som fungerar just nu. Det klarar jag av och ofta behövs det inga röda trådar att hålla. Bilder kan tala av sig själva och tolkas fritt så nu kör vi lite magnolia och påskpynt.

Idag snöar det, hallå? Men igår var det sol.

Vi firar inte påsk så stort utan äter lite mer smågodis än vanligt.

Mitt enda problem är att jag har femtioelva magnoliabilder att visa upp och hur ska jag kunna välja?

Så det fick bli en hel hög magnoliabilder. Jag tänker aldrig bli måttlig. 🙂

Varför ha tre bilder när man kan ha flera?

Nu önskar jag bara tillbaka solen för påskvädret är uruselt, typiskt inomhusväder och jag vill krypa under filten och dricka varmt te. Själen vill något annat, ut på äventyr, konstrunda och gräva en sväng i trädgården. Det får vänta tyvärr.

Ha en underbar påskhelg och tack för du hälsade på här.

15 Comments

 • Anna Svensson Crona
  15 april, 2017 at 16:10

  Alltså jag ser gärna femtiotolv magnoliabilder de är ju ljuvliga.
  Kram o glad påsk på er alla
  Anna

  Reply
  • Lingon
   15 april, 2017 at 16:53

   Kram och glad påsk tillbaks!

   Reply
 • QfE
  16 april, 2017 at 08:17

  Fast även om du tycker att du ”lightbloggar” lyser det ändå igenom att du är ganska tillfreds med tillvaron, och det suger gott åt mig:-) Stor påskkram!

  Reply
 • QfE
  16 april, 2017 at 08:17

  Hahaha duger ska det såklart vara ???

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2017 at 12:46

   Hihihi, stor påskkram tillbaks!

   Reply
 • Asta
  16 april, 2017 at 11:00

  Magnolia. En av mina absoluta favoriter. Har bara inte kommit på något bra ställe att plantera någon. Det där med blogg ja. Jag är också av den åsikten att det gäller att vara försiktig med vad jag skriver om. För min egen del så skriver jag egentligen för min egen skull. För att komma ihåg vissa saker och så är det ett bra ställe att samla recept. Att sedan vissa hittar dit är mer en bonus. Men som sagt, det riktigt viktiga hittar aldrig dit.

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2017 at 12:47

   Jag drömmer också om att plantera en på riktigt men det finns inte plats just nu i lilla trädgården. Men kanske vid nästa hus?
   Ha en fortsatt fin påsk!

   Reply
 • Åsa
  17 april, 2017 at 12:27

  Glad Påsk! Blev rädd där en sekund att bilderna skulle försvinna. Allt har sin tid. Samtidigt finns det ju inga krav hur en blogg ska se ut. Det var nog mer förr så att det skulle finnas en röd tråd, att det skulle vara en slags dagbok. Nä, kör ett fritt ”tankar för dagen” när andan faller på, en o annan haiku som ingen förstår, man vet aldrig vad det sätter för fart i mottagarens hjärna (o hjärta) ändå. Och bilderna… Jag har redan skapat en bild av dig som en fantastisk person med stort sinne för humor o ett lika stort hjärta utifrån dina bilder, så jag är inte i behov av någon detaljerad redogörelse av någonting i text 🙂

  Reply
  • Lingon
   17 april, 2017 at 14:28

   Tack Åsa, vilken fin kommentar och så många rara komplimanger. <3 Tack. Tack detsamma till dig. Och tack för att du läser och kikar in här då och då.
   Ha en fortsatt skön annandag och må så gott.
   kram!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  17 april, 2017 at 15:33

  Wow,fantastiskt vackra Foton ………..
  /Kram fina du

  Reply
  • Lingon
   17 april, 2017 at 15:55

   Tack och stor kram tillbaks. <3

   Reply
   • ✫ Fru Eriksson
    17 april, 2017 at 17:05

    Tack,den kramen behövde jag hihi & Nu har jag fått till gravataren hihi …
    /Kram

    Reply
    • Lingon
     17 april, 2017 at 18:48

     Ja, där är söta Maya ju. 🙂 kram

     Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  17 april, 2017 at 15:37

  Men…

  Reply

Leave a Reply