Menu
På bordet

Mr B och att skapa egna minnen

Hej igen!

Jag är hemma och tar det lugnt. Nyheterna från Stockholm följs i bakgrunden, så otroligt hemskt och otäckt. Stackars de drabbade. ♥

Det har ju hänt lite sen sist? Dagarna går och jag gör ingen recap utan vi kör vad som hänt idag istället. Idag har jag varit barnslig. Jag har handlat en kanin. 🙂 En liten så -söt att det borde förbjudas-kanin.

Från olika vinklar ser han ut att ha olika humör. Vänstersidan är glad, höger lite mer trumpen och kikar jag underifrån och uppåt så ser han riktigt glad och nöjd ut.

På hederplats och vakande över tillvaron. Är jag barnslig? Ja, då får det vara så. Jag har så svårt när det gäller viss sorts pynt och inredning då jag har ärvt massor med fina grejor från släkten. Det är både bra och dåligt på samma gång för saker som väcker glada minnen ger ju också sorg och saknad ibland. Jag är ändå tacksam för att det finns minnen att ta på, ta fram eller lägga undan för jag har ju det valet. Vissa har ingenting i arv, allting är slängt och utrensat och det kan nog kännas så tomt.

Iallafall var det inte det jag skulle säga. 🙂 När jag väl hittar något jag verkligen tycker om….och får hem det i hemmet, då blir jag så glad! Jag skapar mina egna minnen, mitt eget pynt och mår så bra av det.

Även om det bara är en kanin. En väldigt söt sådan.

Nu återstår resten av dagen, vi ska laga långsamtkokande köttgryta och se på film. Hur slött som helst och det är skönt att hålla sig hemma idag. I tryggheten.

Ta hand om er och ha en fin lördagkväll.♥

9 Comments

 • Asta
  8 april, 2017 at 17:17

  Det var verkligen en jättesöt kanin! Förstår att du köpte den. Ibland blir man glad av saker så är det bara. Köpte själv en tavla häromdagen som jag blev väldigt glad över.

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2017 at 20:28

   Vad fint!

   Reply
 • Helén
  8 april, 2017 at 18:50

  Fullt självklart att man inte kan lämna kvar den i affären…

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2017 at 20:28

   Nej det gick ju bara inte alls.

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  8 april, 2017 at 20:12

  Så söt liten kanin ? ….
  /Kram

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2017 at 20:29

   Visst är den? Från Maileg tror jag. 🙂
   kram

   Reply
 • Katarina
  9 april, 2017 at 14:10

  Det har varit en tung helg som kommer följa en i fotspåren mycket lång tid. Take care.

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2017 at 20:30

   Ja, vårt land förändrades fundamentalt. I oss.
   Ta hand om dig med,
   kram!

   Reply

Leave a Reply