Menu
På bordet

Ris och kvist

Ljuvligheters ljuvligheter!

Jag hinner inte med ett dugg men ett par blombilder är ju ett måste. Annars kan ju min dator svämma över? Hur skulle det se ut om det simmade runt blommor på kontoret? Och med det sagt borde jag antagligen gå och lägga mig. 🙂

Vasen är en nykomling i hemmet, från House Doctor och Korgcenter i Höör.

Så här såg det ut i morse och när jag kom hem på eftermiddagen hade ännu flera knoppar slagit ut. Det är äppelkvistar jag fått av grannen och så lite körsbär.

Äppelblom. Finns det något vårigare?

Jag vill helst inte gå hemifrån när det är så fint i köket. Det är helt otroligt vad mycket glädje ett par pinnar kan ge……

Annars då? Jo ett misslyckat träningspass, ett köp av tre doftpelargoner för att jag inte kunde bestämma mig för en. En missnöjd pipande katt som helst vill vara ute hela nätterna och så ska jag träffa en ergonom i morgon och prata om kroppen och arbetsställningar. Ska bli intressant och kanske jag får några bra tips hur jag kan få kroppen att hålla i hop. Och jag har äntligen bestämt mig för att ta lite ledigt i påsk och ser fram emot det. Det var evigheter sen jag kunde se fram emot lediga dagar så det känns toppen i kvadrat.

Men nu, nu håller vi kväll.

Må väl.

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  29 mars, 2017 at 08:49

  Åh,så vakert!
  /Kram

  Reply
  • Lingon
   29 mars, 2017 at 11:27

   Tack och kram tillbaks. <3

   Reply

Leave a Reply