Menu
Favoriter & Outfits

Kalasfin i Odd Molly och tittut

Hej!

Igår var jag på familjekalas och hade svidat om till min fina blus/tunika/vaddetnuheter från Odd Molly. Och med en alldeles ypperligt fin spegel var det ju inget som kunde hindra mig från att dokumentera min outfit. 🙂

Det där med att ställa om klockan tog knäcken på mig igår men som tur var märkte jag inte det förrän på förmiddagen, annars hade jag gått upp kl 4 på morgonen och rusat till jobbet. Nu blev det en illusion istället och klockan stod på 5. Men det är ju snortidigt nog ändå. Efter kalaset somnade jag som en liten fågel kl 19 på kvällen och nu är jag i baktakt deluxe. Jag tycker man kan sluta med att ändra tiden. Tack. Någon som hörde?
odd molly

Mina fina blus kommer från Myztyle i Hörby. Alltid lika kul att promota de lokala butikerna så det finns kläder att handla på nära håll.

Vackra baksidan och jag tänker mig att den här blir luftig och skön i sommar. Kanske med tights eller jeansshorts eller bara en bikini under när det är riktigt varmt. Men det går ju precis lika bra att ha den över en enkel klänning som jag har här.

Tittut!

Det går faktiskt inte för sig att göra ett blogginlägg utan några blommor.

Här är viiiii. Det är vååååååår.

En liten krokuskör som sjunger i solen.

Ha en fin måndag.

4 Comments

 • Anna Svensson Crona
  27 mars, 2017 at 14:27

  åh så fin du är <3
  kram

  Reply
  • Lingon
   27 mars, 2017 at 14:28

   Tack rara. Den kommer bli flitigt använd i sommar. <3

   Reply
 • Asta
  27 mars, 2017 at 18:39

  Ja, den där kommer du att kunna leva i i sommar. Tjusig outfit. Och krokusar. Det går inte att låta bli att fotografera krokusar.

  Reply
  • Lingon
   27 mars, 2017 at 19:31

   Ja, nu fattas bara sommaren, eller hur? Efter en lång, grön vår.
   kram

   Reply

Leave a Reply