Menu
På bordet

Födelsedags……

….gitarr!

Länge länge har jag tänkt att jag ska lära mig spela gitarr, på riktigt och skaffa mig en. Men så blev det aldrig av och det finns ju alltid hål i börsen som pengar försvinner i och det är mycket lättare att köpa klänningar. 🙂  Till födelsedagen fick jag ett bidrag till gitarr och äntligen bor det en gura hemma hos oss.

Det var lite svårt att välja också men till sist så hittade vi rätt och det här känna så bra.

Jag ser ju lite glad ut? 🙂

Fast jag suger på gitarr. Det känns så otroligt obekvämt att hålla i. Jag har spelat fiol och vill nästan klämma fast den under hakan, helt galet. Men jag tänker inte ge mig utan det får bli små steg i taget. Just nu kan jag fem ackord och det går långsamt när jag ska byta och fingertopparna ömmar.

En låt kan jag köra, den där som är med i Love Actually med killen som klär av sig naken till jul.

”I feel it in my fingers, I feel it in my toes……” Billy Mack.

Så måste vi ju avsluta det här blogginlägget med några blombilder. Såklart! Den gula tulpanbuketten har stått över en vecka och den är en piggelin för humöret.

Jag börjar landa lite efter att ha jobbat för mycket en period men jag mår inte riktigt bra. Känner mig stressad över småsaker och har svårt att sitta ner och bara vara. Så det är bara att fortsätta att ta det lugnt tills jag hittar balansen igen, med att återta livet, fritiden och allt som ska rymmas i livet. Alltså är det en jättebra idé att spela gitarr, eller hur? Och njuta av blommor har jag inga problem med alls.

Doris njuter hon med och fastän jag inte vill ha henne på bordet så jaa….det går inte att göra så mycket åt. Hon bor ju i hemmet så många mer timmar än jag så jag låter henne vara. Men brukar plocka bort dukar och tabletter så bordet blir lite mindre frestande.

Ha en finfin helg önskar jag dig som kikar in.♥

6 Comments

 • Fröken Abbe
  18 mars, 2017 at 19:45

  Åh, grattis i efterskott!!!
  Men du, kan du den låten så är det ju inte så att du inte kan gitarr. Så impad!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 mars, 2017 at 19:10

   Tack jag kämpar på. 🙂
   Kramar!

   Reply
 • Asta
  18 mars, 2017 at 20:50

  Såvitt jag förstått så är du en musikalisk typ så det där ska nog gå galant ska du se. Spelade lite gitarr för många, många år sedan, har haft funderingar på att börja igen. GItarren ska väl förhoppningsvis fungera fortfarande. På den tiden var det ”The House of the Rising Sun” som skulle spelas när man varnybörjare-

  Reply
  • Lingon
   20 mars, 2017 at 19:11

   Ja jag är nog en sån typ. 🙂 Men det ska ju tränas en hel del också och det är så kul så jag småler hela tiden. 🙂
   House of the rising sun är fortfarande en sån där låt och jag ska ge mig på den strax.

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  19 mars, 2017 at 08:54

  Underbart & sötaste Doris ❤️️ ….
  & Visst ser du glad ut vännen/Kram

  Reply
  • Lingon
   20 mars, 2017 at 19:11

   Doris hälsar.
   kram!

   Reply

Leave a Reply