Menu
Trädgården

När man får bloggstoppning :)

Hej!♥

Jag uppfann det ordet nu. 🙂

Jag är så nöjd. Bloggstoppning. Inte så att det har med förstoppning att göra utan jag bubblar av prat, det finns massor med bilder i datorn som bönar och ber om att få bli publicerade. Det finns historier att berätta och jag har energi. Vi kan säga att det krockar med varann i dörröppningen, bandbredden är för liten för att alla ska kunna gå i genom på en och samma gång.

Jag är ledig. Bara en sån sak och jag kan sova middag två gånger samma dag, små korta tupplurar som gör mig gott.

Det är vår. Det smyger omkring småfåglar i trädgården och katterna klapprar med tänderna i ren förtjusning även om de aldrig får napp.

Jag kokar frukostägg och går ut och fotograferar under tiden. Det är helt och hållet fel för äggen blir oftast överkokta eller helt bortglömda men just idag lyckades jag höra alarmet ända ut genom ytterdörren. Självklart ignorerade jag det en stund innan jag gick in.

Jag har fyllt år, det har varit fest och vi har möblerat om och det finns massor med tjusiga buketter att bombardera med i bloggform.

Jag. En ketchupeffekt just idag.

Finns stor risk för flera blogginlägg och svår svada.

Kramar!

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  14 mars, 2017 at 11:20

  Ljuvligt vårvackert …
  /Kram

  Reply
  • Lingon
   14 mars, 2017 at 14:34

   Tack raring och kram tillbaks!

   Reply

Leave a Reply